torstai 16. toukokuuta 2019

Kevään viimeinen kerhopäivä

Tänään Helmillä oli kevään viimeinen kerhopäivä. Maanantaina olimme Vilman ja mamman kanssa katsomassa Helmin ihanaa kevätkerho esitystä.


Helmi sai viedä kevätkerhoon kaksi pehmoeläintä Nooan arkki -esitystä varten. Hän valitsi mukaansa flamingon ja laaman. Ihanan esityksen jälkeen kahviteltiin, herkuteltiin, leikittiin ja piirreltiin. Kiva päivä yhdessä, hauskaa, että mammakin pääsi näkemään mitä kerhossa puuhataan. Pekalla oli työpäivä, joten otin kuvia ja videota, että myös Pekka pääsi näkemään tämän hienon esityksen. Illalla Helmi tietysti itse vielä kertoi ja lauloi esityksen uudestaan isille, hih. Kävimme näyttämässä videota myös papalle ja kertomassa kerhokuulumiset. Minulla oli kerhossa kamera mukana, mutta akku kotona. Onneksi sain puhelimella kuitenkin esityksen taltioitua, hih.



Tämä oli Helmin ensimmäinen vuosi päiväkerhossa. Sitä ennen kävimme Helmin kanssa yhdessä perhekerhossa. On ollut ihanaa huomata miten paljon hän tykkää kerhoilusta, kavereiden seurasta, kerholeikeistä ja kivoista ohjaajista. Kaikkein tärkeintä on ollut se, että Helmillä on kerhossa kivaa ja hän lähtee kerhoon hymyssä suin. Vuosi on ollut niin kiva, joten päätimme, että Helmi jatkaa kerhossa myös ensi syksynä.


Iso kiitos kivoille kerho-ohjaajille ♡ Ja Kouvolan seurakunnalle, joka tälläistä kivaa kerhotoimintaa järjestää. 

2 kommenttia:

  1. Meillä on huomenna isomman tytön vika kerhopäivä ja seuraavana iltana kevätjuhla :) syksyllä taas sitten jatkuu meilläkin päiväkerhoilut. Olisi kiva kuulla sun ajatuksia töihin/opiskeluihin jne. paluusta ja lasten päivähoidosta. Meillä aika samanikäiset lapset ja itse olin lasten välissä vajaa 1,5v. töissä ja esikoinen oli sen ajan 2vuotiaasta eteenpäin päiväkodissa. Nyt laitoin just hoitovapaahakemuksen siihen asti, että kuopus on 2v. Mutta kovasti mietityttää raaskinko vielä jättää hoitoon silloin. Taloustilanne on sen verran hyvä nyt, ettei siltä osin olisi niin kiirettä tällä kertaa, mutta toisaalta koin, että tuo oli ainakin esikoiselle todella hyvä aika hoidon aloitukselle. Kaikki meni superhyvin uudessa arjessa. Mutta meille tuskin tulee enempää lapsia, niin tuntuu äärettömän haikealta ajatus tästä kamalan ihanasta <3 kotiäitielämän loppumisesta...

    VastaaPoista
  2. Kannattaa pitää lapsi kotona jos mahdollisuus. Päiväkodista tullut tälläisiä oppeja toisilta lapsilta. Kaikista leluista pitää pitää kiinni ettei joku toinen vie, huudellaan äiti sä oot kakka pää, kun äiti kieltää jonkun jutun voi äitiä hakata nyrkeillä jalkaan...

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♡