tiistai 25. kesäkuuta 2019

Meidän kesään kuuluu huvittelut huvipuistossa

Helmi sai keväällä mammalta ja papalta lahjaksi kultapassin Tykkimäkeen. Eli kortin mitä näyttämällä pääsee ilmaiseksi laitteisiin. Kultapassi on jo nyt maksanut itsensä takaisin, vaikka kesä on vasta aluillaan. Niin monta kertaa olemme jo käyneet huvittelemassa. Hauskaa, että melkein meidän naapurissa (3km päässä meiltä) sijaitsee huvipuisto. Sinne on helppo mennä käymään ja kun Helmiltä löytyy tuo kultapassi niin tulee tehtyä herkemmin myös lyhyitä visiittejä, aina ei tarvitse käyttää koko päivää huvipuistossa.








Pekka osti itselleen tänä vuonna oman kultapassin, että pääsee Helmin kanssa laitteisiin, hauskaa, että hän on saanut Helmistä itselleen huvipuistokamun, sillä itse en pysty laitteissa käymään. Myös meidän pikkuinen Vilma pääsee muutamaan laitteeseen isin kanssa ja on niissä jo käynytkin. Miten hänestä on tullut jo niin iso tyttö?















Tykkimäestä löytyy myös pieni kotieläinpiha, joka on meillä molempien lasten suosiossa, kiva päästä samalla ihastelemaan ja hoivaaamaan maatilan eläimiä, Helmi on myös tykännyt ratsastaa ponilla. Meillä on ollut monta kivaa päivää ja hauskaa hetkeä Tykkimäessä ja sellaisia tulee olemaan tänä kesänä vielä paljon. Meidän kesään kuuluu huvittelut huvipuistossa.












Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡