maanantai 28. lokakuuta 2019

Upea ruska

Tänä syksynä saimme nauttia upeasta ruskasta, luonnon väriloistosta.  Puut hohtivat kullankeltaisina, kirkkaanpunaisina, oransseina ja ruskeinakin, ympärillä oli kauniita syksyisiä sävyjä. Tämän postauksen kuvat on otettu Kymijoen rannalla, omalla pihalla ja mökillä. Lokakuun aikana, täällä Kouvolassa.




Minua harmittaa vähän, koska olisin halunnut kuvata lapsia syksyisessä maisemassa paljon enemmän. Kuitenkin johtuen jännetulehduksesta, olin kauneimman ruska-ajan käsipuolena, enkä pystynyt kuvaamaan suurella, painavalla kamerallani. En pystynyt lasten kanssa yksin ulkoilemaan kipeän käden kanssa ja aina kun Pekalla oli vapaata, niin oli märkää ja satoi vettä. Joten lapsista kuvat jäi melko vähäiseksi, mutta onneksi sain muuten ruskaa kuvattua.







Harmittaa, että jännetulehdus tuli minulle juuri lokakuussa, kun syksy näyttää parhaat puolensa. Toisaalta jos jotain hyvää haluan ajatella, niin mielummin kuitenkin nyt kuin esim. joulukuussa, jolloin oikeasti tarvitsen kahta kättä. Vaikka käsi vielä kipeä onkin, niin onneksi kuitenkin tämän jännetulehduksen kanssa on tapahtunut edistystä. Pystyn kättä käyttämään, kevyesti ja kohtuudella tietty. Luotan siihen, että käsi vielä paranee. (Täältä pääset lukemaan enemmän kuulumisia jännetulehduksesta)







Ruska on ehdottomasti yksi syksyn kivoimmista jutuista ja tämän vuodenajan kohokohta, tietysti tulevan halloweenin lisäksi, hih. Täällä on kotia jo koristeltu, askarreltu ja suunniteltu mitä kaikkea kivaa keksitään. Me fiilistellään sadonkorjuuta ja halloweenia melkein koko lokakuun, juhlimme 31.10, silloin mm. pukeudumme ja syömme halloweenherkkuja. Instagramissa @laurahassu pääsee näkemään meidän kivoja halloweenjuttuja.


2 kommenttia:

  1. Ikävä että kätesi on ollut kipeä. Meille isoisovanhemmille nämä sinun blogisi ovat tärkeitä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi käsi ei ole enää niin kipeä, kuin mitä se aluksi oli. :) Kiva kuulla!

      Poista

Kiitos kommentistasi ♡