lauantai 19. helmikuuta 2022

Kokeilin tulppaanihierontaa

Eli mikä ihmeen tulppaanihieronta? Alkuvuodesta 2021 englantilainen kukkastylisti Willow Crossley julkaisi instagramtilillään vinkin miten tulppaaneista saa erinäköisiä ja siitä tuli somehitti. Kyseessä on siis tulppaanien terälehtien taivuttaminen vastakkaiseen suuntaan kuin mihin ne luonnollisesti taipuvat, eli toisin sanoin tulppaanin kukkien avaaminen. 

Tykkään todella paljon tulppaaneista. Ne ovat talven ja kevättalven lempikukkiani. En ollut kuitenkaan aiemmin vielä kokeillut tulppaanien avaamista, vaikka olen nähnyt siitä useita postauksia instagramissa. Nämä tulppaanit olivat olleet maljakossa jo monta päivää, alkaneet jo vähän itsekseen avautumaan. Siitä sain idean: nyt kokeilen tulppaanihierontaa. Lehdet taipuivat hyvin ja helposti, vaikka tietenkin lehtiä taivuttaessa piti olla todella varovainen. Kimpusta sai heti runsaamman näköisen ja ihan kuin jo pikkuisen nuupahtaneet kukat olisivat  saaneet uuden elämän. 


Aika nättejähän nuo tulppaanit ovat avattuinakin. Hauskaa, miten yhdestä ja samasta kimpusta saa pienellä vaivalla tehtyä niin erinäköisen. Kivaa vaihtelua! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡