maanantai 20. helmikuuta 2023

Suloinen vaippakakku virkatuilla yksityiskohdilla

Olen päässyt tekemään jo seitsemän vaippakakkua. Pupuvaippakakut tytölle ja pojalle, bambi vaippakakun, muumi vaippakakun, yksikerroksisen vaippakakun ja nyt viimeisimpänä tämän suloisen vaippakakun virkatuilla yksityiskohdilla. Tarkemmin sanottuna virkatulla pupuhelistimellä ja pupupehmolla (pupupehmo oli lahja vauvan isoveljelle)


Hurahdin virkkaamiseen, kun odotin meidän kuopusta. Minusta on hauskaa tehdä itse leluja, niistä jää ihania muistoja. Tällä kertaa halusin tehdä leluja myös vaippakakkuun.


Kun näin tämän Metsolan pupuharson, en voinut vastustaa sen ostamista. Se oli mielestäni täydellinen valinta vaippakakkuun. Niin söpö! Pidän todella paljon Metsolan eläinkuoseista, uskoin myös vaippakakun saajien ilahtuvan ja oikeassa olin: heillä oli ostettuna saman kuosin vaatteita. Hauskaa!

Vaippakakun sisältä löytyi glögipullo, päältä täyttämäni herkkupötkö, tuttienpidike/säilytin + tutteja. Asetin vaippakakun pahvinpalan päälle ja ympäröin sen sellofaanilla kuljetuksen vuoksi. Vaippakakku täytyi kuljettaa toiseen kaupunkiin. 

Olen itse saanut jokaisesta lapsesta vaippakakut. Ilahduin niistä todella paljon. Siksi haluan itsekin ilahduttaa odottavia/tuoreita vanhempia vaippakakuilla. Niiden tekeminen on hauskaa ja inspiroivaa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡