torstai 27. heinäkuuta 2023

10. Hääpäivä - Ihana rakkauden juhlapäivä

Rakas hani, olen niin kiitollinen yhteisestä matkastamme, siitä mitä kaikkea olemme yhdessä kokeneet. Miten olemme yhdessä tehneet haaveistamme totta. Niin ihanaa, että häävalaan kirjoittamasi lupaukset ovat toteutuneet. Olet minulle täydellinen, olet ihana, rakastava, luotettava, turvallinen ja hauskaa seuraa. Olet aviomieheni, mutta myös paras ystäväni. Elämä ei ole helppoa, mutta vastoinkäymiset on helpompi kohdata yhdessä. Tiedän, että seisot aina vierelläni, olet aina tukenani, saan olla syleilyssäsi loppuun asti. Uskon, että meidät on tarkoitettu toisillemme. Mie rakastan sinuu. ♡



Olin iloisesti yllättynyt, kun mahduin hääpukuuni mitä pidin ylläni 10 vuotta sitten. Voi miten ihanaa oli pukeutua siihen uudelleen tälläisenä tärkeänä päivänä ja ottaa näitä ihania kuvia muistoksi. Muistella sitä hetkeä, kun menimme naimisiin 10 vuotta sitten, 22- ja 20-vuotiaina näissä samoissa asuissa. Onneksi olemme säästäneet ne. 



Hääpäivänämme kutsuimme muutamia sukulaisia kylään juhlistamaan tätä tärkeää päivää kanssamme. Pekka teki herkullisia minihamppareita, söpöjä sydänkeksejä ja samaa (tai ainakin melkein samaa) kakkua mitä oli häissämme 10 vuotta sitten. Oli muuten hyvää! Tarjolla oli myös pikkunaposteltavaa mansikoita ja vaahtokarkkeja. Herkuttelimme, vietimme aikaa läheisten kanssa ja muistelimme meidän häitä ja mitä kaikkea sen jälkeen on tapahtunut. Vau! Meidän avioliitto täytti pyöreitä! 10 vuotta. 


Pekka teki taas niin upean ilmapallokaaren, laitoimme koristeeksi kuvia meidän häistä, meidän häävalat ja kukkia. Valkoisia ruusuja, siksi koska hääkimpussani oli 10 vuotta sitten valkoisia ruusuja. Onhan ruusu ihana rakkauden symboli. Ostimme kakkuun koristeeksi Mr ja Mrs kakkukoristeen, laitoimme kakun päälle sen lisäksi myös koristeen mikä oli ollut hääkakussamme. Hih. Täytyy myöntää, että jos nyt menisimme naimisiin tuskin enää valitsisimme tuollaista hääkakkukoristetta, heh.


Meillä oli aivan ihanat häät, mistä jäi paljon ihania muistoja. Niin jäi tästä meidän 10. hääpäivästäkin. Jokainen hääpäivä on ollut meille merkityksellinen, jokaisesta on jäänyt mieleen kivoja hetkiä ja rakkautta. Jokainen hääpäivä on ollut meillä juhlimisen arvoinen, yleensä olemme vain juhlineet sitä kahdestaan tai oman perheen kesken. Tällä kertaa halusimme juhlia lähisukulaisten kanssa. Kiitos serkulleni J kakunleikkauskuvasta ♡


Alunperin meillä oli suuremmat suunnitelmat meidän 10. hääpäivälle. Tarkoituksena oli pitää isot juhlat paikassa missä meidän häitä vietettiin. Sukulaisten kanssa kahvittelua, kavereiden kanssa juhlintaa, sellaista. Valitettavasti se ei ole ollut hetkeen enää mahdollista, koska Kouvolan kaupunki myi kauniin Moision Kartanon eikä siellä ole enää pitopalvelua ja juhlapaikkaa. Varauduimme juhlien järjestämiseen lopulta muutenkin liian myöhään, meillä ei olisi rahat riittäneet oikein minkään juhlapaikan vuokraamiseen ja tarjoiluihin. Emme myös oikein osanneet päättää missä pitäisimme juhlat. Sitten ajattelimme, että pitäisimme isot hääpäiväjuhlat meidän pihalla, mutta koska tänä kesänä keli on ollut niin epävakainen, emme uskaltaneet, koska se ihmismäärä minkä olisimme halunneet kutsua, ei olisi mahtunut meille sisään, jos sää olisi muuttunut kurjaksi. Tuskin olisimme myöskään saaneet kalustettua meidän pihaa monelle kymmenelle ihmiselle. En tiedä olisinko lopulta edes jaksanut järjestää niin isoja juhlia, vointini on kesällä ollut ajoittain todella huono, kipu ja jäykkyys kovaa ja on uuvuttanut tavallista enemmän. Nyt pienienkin sukulaisjuhlien järjestäminen tuntui työläältä, vaikka olikin ihanaa. Muut kipu/uupumuspotilaat ymmärtävät mitä tarkoitan. 



Vaikka meidän alkuperäiset suunnitelmat juhlien suhteen eivät onnistuneet, emme lannistuneet. Meille tärkeintä oli saada yhdessä juhlistaa meille tärkeää päivää, kippistellä perheen kanssa, muistella häitämme ja pukeutua meidän hääpukuihin. Tärkeintä on meidän välinen yhteys ja rakkaus, se että saamme olla yhdessä. Olen niin kiitollinen ja onnellinen meistä ja meidän ihanasta perheestä.  


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡