keskiviikko 5. heinäkuuta 2023

Kesäiset merenneito synttärit

Aina heinäkuun alussa meidän rakas V täyttää vuosia, nyt meidän prinsessa on jo 5-vuotias. Vau! Juhlimme lähipiirin kesken V:n syntymäpäivää hänen toivomallaan merenneitoteemalla. Siitä äiti oli mielissään, aivan ihana teema! Sopii täydellisesti kesäsynttäreille, toki muutenkin. Pekka loihti juhliin taas niin hienon ja herkullisen kakun. Mamma keksi tehdä koristeeksi söpöjä simpukoita marengeista. Lisäksi hän teki juhliin jälleen kivoja teemaan sopivia pipareita. Kaunis kiitos! 



Mummi ja ukki antoivat V:lle juhlia varten kauniin simpukkakruunun, se teki hänen juhla-asustaan vieläkin upeamman. Pehmolelu Pärsky-kala oli keväällä tehty huikea kirpparilöytö, se maksoi vain 70senttiä. Ihana merenneitomekko pyrstöllä ostettiin talvella H&M. Ompelin muutamia merenneitoasusteita juhlia varten, mm V:n käsissä näkyvät srunchiet. 

Pieni Merenneito oli yksi minun suosikki elokuvista lapsena ja on sitä edelleen. Se on hauskaa, kun Ariel on myös yksi V:n lemppareista. Siksi hän halusi merenneitosynttäritkin. V sai meiltä lahjaksi ihanan Ariel-pehmon, siitä tuli heti hänelle tärkeä. Hauskaa, kun Pärsky sai ystävän. V:lla on myös barbileikeissä minun vanha Ariel nukke. Pieni Merenneito on meidän yhteinen juttu. 

Juhlia varten koristelimme ja askartelimme monenlaista. Minä tosiaan ompelin hiusasusteita: srunchieita, rusettipinnejä ja hiuspantoja, mutta myös juhlien lapsivieraille söpöt pehmolelut muistoksi V:n ihanista merenneitosynttäreistä. Kiiltävä suomukangas oli hauska löytö, ostimme sitä Kouvolan Eurokankaasta toukokuussa. Metrin pätkästä riitti vaikka mihin. Minun oli tarkoitus ommella pehmolelut ompelukoneella, mutta kangas olikin liian liukasta siihen hommaan. Ompelinkin sitten kasan pehmoleluja käsin. H halusi olla juhlissa kapteeni, joka kuljettaa pieniä lapsivieraita laivan kyydissä. Keväällä maalasimme koko perhe yhdessä pahvilaatikosta laivan. Se on ollut leikeissä mukana monet kerrat ja oli hauska ohjelmanumero juhliin. H on todella kekseliäs! Varsinkin lasten pieni serkkutyttö tykkäsi olla laivan kyydissä sekä tietysti meidän omat lapset. Pekka puhalsi ilmapalloja leikkeihin sekä teki jälleen mielettömän upean ilmapallokaaren. Lisäksi hän innostui tuunaamaan kertakäyttömukit teemaan sopivaksi piirtämällä niihin simpukoita, merikasveja ja meritähtiä sekä tekemällä pahvista numero 5 koristeen. Ostimme keväällä Normalista pari simpukka foliopalloa ja kimaltavia pillejä. 


Olen niin onnellinen meidän ihanasta lähipiiristä ja siitä miten moni meille rakas pääsi juhliin. Kiitos vielä kaikista onnitteluista, korteista ja aivan ihanista lahjoista. Niiden parissa V viihtyy pitkään. Hän sai lahjaksi Mamman tekemän upean Ariel -piparin, Gabbyn nukketalon, Gabbyn nukketalo pehmoja Merikatin ja Kisukeijun, Oppi ja ilo Viskaritehtäväkortit, Disney 5min satuja meren alta -kirjan, kettukarkkeja, merenneito barbien, eläintenhoitaja barbien+eläimiä, värityskirjoja, kyniä, tusseja, vesivärit, magneetit ja muitakin askartelutarvikkeita. V oli toivonut saavansa yllätyslahjoja ja saikin monta kertaa yllättyä todella iloisesti. Hän myös muisti ihanasti kiittää lahjoista. 


Seuraavana päivänä kaverit naapurista tulivat juhlimaan. He leikkivät yhdessä, heittelivät ilmapalloja, pomppivat trampoliinilla, herkuttelivat ja koristelivat omat merenneitopinnit. Askartelu vaikutti olevan kaikille mieluisaa puuhaa ja samalla jokainen sai kivan pienen muiston V:n merenneitosynttäreistä. V:lle oli tärkeää päästä juhlimaan myös kavereiden kanssa. Kiitos vielä kaikille onnittelijoille ja V:aa muistaneille. Täytyy vielä erikseen mainita miten ihanaa oli, kun isomummi (Pekan isän äiti) soitti V:lle, lauloi hänelle kauniin onnittelulaulun ja lähetti terveisiä myös Ugulilta, se oli Vilmasta todella kiva juttu. Hän kun pitää paljon  lauluista ja laulamisesta. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡