tiistai 24. lokakuuta 2023

Jokainen voi tehdä halloweenista omannäköisen, juuri sellaisen kuin haluaa

Jokainen voi tehdä halloweenista omannäköisen. Juuri sellaisen kuin itse haluaa. Toinen tykkää vain kurpitsoista, toinen tykkää kauhusta ja toinen taas monenlaisista leikkisistä koristeista. Meidän perheessäkin mielipiteet halloweenkoristeista vähän vaihtelevat ja siksi jokainen saa toteuttaa halloweenia omalla tavallaan. 



Minä tykkään monenlaisista halloweenkoristeista, minun lemppari halloweenvärit ovat musta ja oranssi, kaikki syksyiset sävyt. Meidän kotoa ei kuitenkaan kauhua, verta eikä oikeasti pelottavia juttuja löydy. Sellaisista koristeista en tykkää yhtään. H ja V saivat itse päättää minkälaisia koristeita huoneeseensa haluavat. 


H tykkää perinteisistä halloweenväreistä mustasta, violetista ja oranssista, koristeiden suhteen mm. kurpitsoista ja hämähäkeistä. Hän tykkää omasta Pluto halloweenpehmosta sekä tekemistäni Disney halloweenkoristeista. Tänä vuonna hän on pukeutui koulun halloweenjuhliin piruksi ja tykännyt mm tästä minun vanhasta piru halloweenkoristeesta, se on peräisin 2000-luvun alusta, n 20 vuoden takaa. Pirujutut eivät ole minun mieleen, mutta minusta on hauskaa, että H:llä on oma halloweentyyli. H



V halusi ehdottomasti huoneeseensa hempeän halloweenin. Hänen huoneeseen päätyi vaaleanpunaisia ja violetteja halloweenkoristeita ripauksella oranssia, hih. Mm maalaamani hempeä lehtiviiri, ompelemani vaaleanpunainen kurpitsatyyny ja valkoinen Mikki-kummitus, violetti noidanpata, virkkaamaan oranssi Minni-kurpitsa, maalamani vaaleanpunainen kurpitsa sekä söpö mummin ja ukin ostama Sylvanian famielies kummitustalo. Vaaleanpunaisia halloweenkoristeita en esim olohuoneeseen haluaisi, mutta minusta on ollut aivan ihanaa toteuttaa V:n toive söpöstä hempeästä halloweenista hänen omassa huoneessaan. V tykkää pukeutua noidaksi, hämähäkki- tai kurpitsaprinsessaksi. Miksi yksisarvinen on halloweenkuvassa? No siksi, kun V sai sen ensimmäisenä halloweeninaan 2018 mammalta ja papalta lahjaksi, ollessaan vain muutaman kuukauden ikäinen. Se on kulkenut V:n matkassa vauvasta asti. 

Poitsusta ei vielä oikein tiedä minkälainen halloweentyyli hänelle muodostuu. Hän on kuitenkin tykännyt tekemästäni pehmokurpitsasta, mamman antamasta muovikurpitsasta ja foliopallosta, meidän lepakkotyynystä, Disney halloweenpehmostaan sekä minun hauskoista Jack Skellington pehmoleluista (niistä kyllä tykkää meillä koko perhe). Toistaiseksi hän on ihmetellyt ja ihastellut meidän kaikkia halloweenkoristeita. Hiiritalo kiinnostaa, välillä hän menee viltin alle ja pitää kummitusääniä "huu uu huu u". Hän mielellään pukeutuu söpöön kummituspaitaansa ja luurankovaatteisiin aina kun ne sattuvat olemaan puhtaina. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡