sunnuntai 1. lokakuuta 2023

Spooky season on täällä!

Jee! Lolakuu ja spooky season on täällä! Sitä olemme odottaneet, harmi vain kun olen vielä flunssainen. Se harmittaa siksi, koska yleensä heti kun lokakuu vaihtuu, siivoamme ja laitamme kotiimme paljon lisää kivoja halloweenkoristeita. 


Syyskuussa meidän kotia koristi kurpitsat, mutta nyt lokakuussa esiin pääsevät myös kummitukset, lepakot, hämähäkit, noidat ja muut, hih. Tänään en vielä jaksa. Onneksi meidän kotona on kuitenkin kiva syksyinen tunnelma, vaikka leikkisä spooky tunnelma esim makuuhuoneista ja muumihyllystä vielä puuttuukin.


Hauskaa halloween fiilistä tuovat jo nyt kuitenkin minun/meidän uudet halloweenpehmolelut. Tunnistatko nämä pehmot?  Ne ovat yhdestä meidän halloween lempparista: The Nightmare before christmas/Painajainen ennen joulua -elokuvasta. Pehmot ovat yksi ja sama henkilö: Jack Skellington, Pumpkin king. Meidän mielestämme oli hauska aloittaa lokakuu ja spooky season katsomalla kyseinen elokuva ja laulaa elokuvan mukana "this is halloween...".


Ostin itselleni koristeeksi nämä pehmolelut, mutta kuten näkyy, ne ovat ahkerasti lasten leikeissä. Pekkakin on innostunut asettelemaan niitä erilaisiin paikkoihin istuskelemaan. Pehmoista tykkää koko perhe. Vaikka pehmot ovatkin minun, niin ostin ne ehdottomasti koko perheen käyttöön. Toivottavasti meille kaikille syntyy niiden kanssa hauskoja yhteisiä halloweenmuistoja. 

Heti, kun tervehdyn, meidän kodista tulee hurjan söpö kummitustalo. Saattepa nähdä, heh. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡