maanantai 27. marraskuuta 2023

9-vuotiaan synttärit bambi/poro teemalla

Marraskuu on meidän esikoisen synttärikuukausi! Meillä olikin loppukuusta hauska juhlaviikonloppu, kun perjantaina H juhli kavereiden kanssa ja sunnuntaina kutsuimme sukulaiset herkuttelemaan. H valitsi synttärijuhlien teemaksi bambi/poro teeman mikä oli mielestäni todella kiva valinta! 


Kaverisynttärit
Kaverisynttärit kestivät pari tuntia klo:17-19. Ohjelmana juhlissa oli lahjapullonpyöritys ja bambin hännän kiinnitystä. Muuten diskoilua, leikkejä ja sellaista. Tietenkin juhlissa oli myös herkuttelua. Jokaiselle oli mietitty oma nimikoitu herkkukippo (sipsejä, popparia, pipareita ja vaahtokarkkeja) ja limupullo. Herkut maistuivat kaikille. H sai kavereilta kivoja lahjoja ja hienoja itsetehtyjä kortteja mihin oli nähty vaivaa. Hänellä on kivoja kavereita. Tärkeintä oli tietenkin se, että kaverit pääsivät juhlimaan. Askartelin juhliin bambiviirin ja Pekka teki hienon ilmapallokoristeen.


Sukulaissynttärit 
Ilmapallokoristeet siirrettiin leikkihuoneesta keittiöön. Hyllylle hyppi meidän söpöt poromukit.  Mamma leipoi juhliin perinteisesti pipareita. H:n toiveesta Pekka leipoi "bambipiirakkaa" ja kinkkupasteijoita, tarjolla oli myös herkkuja pikkunaposteluun. Ihanaa miten monet rakkaat pääsivät juhlimaan. Oli mukava nähdä sukulaisia/läheisiä ja miten ihanasti he onnittelivat 9-vuotiasta. Pääsin sylittelemään ja halimaan molempia kummipoikia sekä muita rakkaita pieniä. Kiitos kaikista kivoista lahjoista. Oli niin herttaista, kun isomummi Kuopiosta soitti ja lauloi 9-vuotiaalle onnittelulaulun. 

H sai aivan ihanat toivomansa juhlat ja oli niin kiitollinen ja onnellinen kaikista muistamisista. Erityisesti siitä, että sai rakkaita ihmisiä kylään ja pääsi viettämään aikaa heidän kanssaan. Meiltä H sai lahjaksi haaveilemansa ison Squishmallows siilin mitä voi käyttää tyynynä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡