sunnuntai 16. lokakuuta 2022

DIY Eucalyptuskranssin tuunaus syksyisemmäksi

Olin haaveillut meille syksyistä kranssia, mutta ylimääräistä rahaa ei kauheasti ole ollut, joten mietin miten saisin tuunattua syksyisen kranssin kotoa löytyvistä tarvikkeista.


Meiltä löytyi Rustasta ostettu eucalyptuskranssi, mikä oli kesällä terassilla koristeena. Kaivoin sen esiin ja mietin miten saisin sitä somistettua sykseisemmäksi.

Olemme innostuneet lasten kanssa maalaamaan pihalta löytyneitä vaahteranlehtiä. Kiinnitin lehdet kranssiin ja tadaa kranssista tuli helposti ja edullisesti syksyinen ja samalla hauska halloweenkoriste. Tämä oli kiva ja helppo askarteluprojekti lasten kanssa. 


Luulen että aika monesta kodista saattaa joku kranssi löytyä siksi ajattelin jakaa tämän idean maalatuista vaahteranlehdistä. Ihanaa syksyä!

Ps. Täydellinen pehmeä, ei liian kirkas oranssi maali löytyi Sinellistä. Plus Color Pumpkin sävyinen akryylimaali. Olen maalannut sillä halloweentalon savikurpitsat ja osan herkuista, kuin myös tämän Puuilosta löytyvän koristekurpitsan minkä sain äidiltäni lahjaksi. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡