maanantai 17. lokakuuta 2022

Ruskaretki jää tänä vuonna kokematta

Tänä vuonna isompi ruskaretki jää kokematta. 2021 kävin ystäväni kanssa Repoveden kansallispuistossa, 2020 kiipesimme perheeni kanssa Hiidenvuorelle ja 2019 ihastelin syksyistä maisemaa kymijoenrannalla ja mökillä. Valitettavasti pitkään jatkuneen kiputilanteeni ja väsymyksen takia, ei ole ollut mitään mahdollisuutta tehdä isompia retkiä. Harmi.

Onneksi kuitenkin, tässä kävelymatkan päässäkin olen päässyt ihastelemaan ruskaa, kauniita syksyisiä maisemia. Takapihalta pääsee pieneen metsään ja läheiselle suolle kävelee muutamassa minuutissa. Olen nauttinut pienistä kävelylenkeistäni värikkäitä puita ja pensaita ihastellen. Myös meidän pihalla näkyy kauniita syksyisiä sävyjä.

Lapsista on ollut hauskaa etsiä erivärisiä ja erikokoisia lehtiä sekä heitellä niitä. Hyppiä ja kävellä lehtikasoissa. Ihana syksy. Olisin halunnut kiivetä Hiidenvuorelle, mutta tällä hetkellä minulta ei todellakaan kiipeilyt onnistu. Olisi ollut kiva kiertää myös joku luontopolku lähellä vesistöä, mutta siihen eivät voimat tällä hetkellä riitä. Haluan kuitenkin enemmän keskittyä hyvään, enkä liikaa miettiä sitä mistä jään paitsi. Onneksi täällä Kouvolassa luonto on lähellä joka paikassa, ihan kotinurkillakin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡