torstai 1. kesäkuuta 2023

JEE kesäkuu on täällä - Toivottavasti kesä 2023 on minulle mahdollisuuksien ja kivojen kokemuksien kesä

JEE! Kesäkuu on täällä. Sehän tarkoittaa sitä, että muutaman päivän päästä meillä juhlitaan meidän pienen pojan synttäreitä. Hih. Hauskaa!

Voi että miten ihanaa, kun kesä on täällä! Harmittaa vaan, kun on niin kylmiä kelejä Hui! Jossain päin Suomea sataa luntakin. O ou. Toivottavasti pian lämpenee. Odotan jo kivoja mökkireissuja, uimista järvessä ja vesileikkejä. 


Enää pari päivää, sitten meidän koululaisellakin alkaa kesäloma, ihanaa! Siitä muutama viikko, niin isikin pääsee kesälomalle. Meillä on monenlaisia kivoja suunnitelmia, yksi niistä on reissu muumimaailmaan. Toivon todella, että meidän kivat kesäsuunnitelmat toteutuvat, että kukaan ei olisi kipeänä ja että minun kipu- ja uupumustilanteeni olisi hyvä. Pitäkää meille peukkuja 


Minulla on vähän ristiriitainen olo kesäkuun alkamisesta, koska vuosi sitten kesäkuun ensimmäisenä päivänä jouduin päivystykseen kovien kipujen takia. Minulla oli monenlaisia vaivoja ja siitä alkoi pitkään jatkunut kiputilanteeni mikä viikkojen edetessä paheni ja laajeni. Kävin kesällä ja syksyllä päivystyksessä useamman kerran, lääkärissä myös. Tilannettani tutkittiin ja selviteltiin pitkään. Marraskuussa 2022 minulla todettiin kilpirauhasen vajaatoiminta ja tammikuussa 2023 kiputilanteeni syyksi paljastui fibromyalgia.

 
Viime vuonna alkukesästä en pystynyt aluksi istumaan moneen päivään enkä viikkoihin kunnolla kävelemään tai nostamaan poitsua, myös syöminen oli vaikeaa. Kesä meni suurilta osin vaakatasossa, kotona lepäillen ja kovista kivuista kärsien. Kesä 2022 oli minulle traumaattinen. Yritän kuitenkin olla liikaa muistelematta ikäviä kokemuksia ja nauttia tulevasta kesästä, omaa kehoa kuunnellen ja kunnioittaen. Vaikka vähän jännittää niin... kesä olen valmis, kyllä sinua on odotettu! Kesä on mielestäni ihmisen parasta aikaa. Aion nauttia kesästä niin hyvin kuin pystyn. Odotan jo kovasti kaikkia kivoja reissuja ja retkiä. Toivon, että kesä 2023 olisi minulle mahdollisuuksien ja kivojen kokemuksien kesä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡