sunnuntai 29. toukokuuta 2016

Helmi 1,5-vuotias (26.5)



Torstaina 26.5.2016 Helmistä tuli 1,5-vuotias. Uskomatonta miten nopeasti aika on kulunut. Meillä on jo iso ja taitava tyttö, taapero. Sanoja, lauseita ja puhetta tulee paljon, neiti on myös erittäin touhukas, tykkää kiipeillä ja juosta. Uhma tekee jo tuloaan ja Helmi näyttää oman tahtonsa välillä tosi voimakkaasti. Neuvola käynti oli taas mukava, kaikki on reilassa ja Helmi kasvaa ja kehittyy odotetusti. Neuvolassa taas hämmästeltiin Helmin taitoja ja ovat hyvillään siitä miten hyvin Helmiä on hoidettu. Tietysti hoidan lastani hyvin, äitinä oleminen on maailman paras juttu. 



Perinteisesti taas kun jotain tapahtuu otetaan perhekuva. Mielestäni valokuvia ei voi koskaan olla liikaa, joten kuvaan tosi paljon. Minusta on mukavaa tallentaa kaikki hyvät hetket. Rakastan perhettäni, se tekee perhekuvista todella erityisiä ja antaa niille paljon tunnearvoa. On ihanaa olla rakkaiden ihmisten ympäröimänä.



Viime vuonna "juhlittiin" Helmin puolivuotispäivää, joten tänä vuonna hieman juhlistettiin Helmin 1,5-vuotis päivää. Leivoin pienen kakun ja herkuteltiin. Onhan meidän oma kulta jo 1,5-vuotias. <3



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡