lauantai 11. kesäkuuta 2016

Vaaleanpunainen unelma - Pienen tytön huone

Olen sisustanut Helmin huonetta ihanilla pienillä yksityiskohdilla. Nyt tuntuu että huone on viihtyisämpi ja ihanan lapsenmielinen. Lisäilin seinille tavaraa, vähän järjestelin leluja ja koristeita. Tein myös uusia hankintoja Helmin huoneeseen (mm. ihana Red Hand Gangin henkari + jäätelökoristeet). Nyt huone on saanut kesäisen, suloisen ja kivan uuden ilmeen. Siellä ovat nyt jätskit, pilvet ja nallet sulassa sovussa. :-) 


Olen ihan hurahtanut kaikkiin jätskijuttuihin. Postailinkin jo aikaisemmin Helmin ihanista jätskipaidoista, nyt jätskit ovat siirtyneet myös sisustukseen. Toukokuussa Flying Tiger Copenhagen (ent. Tiger) oli täynnä ihania jäätelökamppeita. Harmi että tuotteet olivat myynnissä vain toukokuun ajan, toisaalta ihan hyvä niin en voinut hamstrata niitä ylenmäärin. HAHA! Ostin ihanan jätskinauhan koristamaan huoneen takaseinää ja ostin myös kivat jäätelökutsukorit, joista tuunasin koristeet Helmin huoneen tyhjälle seinälle. Tälle samalla seinälle laitettiin myös Ikeasta ostetut jäätelökortit. Ai että miten siitä seinästä tuli herkullisen näköinen. Helmi tykkää katsella jätskikuvia ja ne piristävät mukavasti huoneen ilmettä. Mun oli pakko tilata Helmin huoneeseen myös A Little Lovely Companyn ihania leikkimielisiä tyynyjä, mm. veikeä päärynätyyny ja herkullisen ihana jätskityyny. Mun tänhetkisiä lemppareita lastenhuoneen sisustuksessa ovat A Little Lovely CompanyTellkiddo ja IkeaA Little Lovely Company on mun uusin tuttavuus, ensimmäiset hankinnat tosin tein jo helmikuussa. Lightboxit (kirjainvalotaulut) ovat superkivoja kun niistä saa tuunattua millaiset haluaa (ainoa huono puoli on se, että kirjaimissa ei ole ä:tä eikä ö:tä). Kirjainten lisäksi pakkauksen mukana tulee muutamia perussymboleita. Minulle ne eivät riittäneet vaan tilasin lightboxiin  celebrations lisäsetin, hih. Kirjainnauhat ovat myös ihan huippuja, minulta löytyy setit sekä mustana että valkoisena, Helmin huonetta tosin koristaa vain valkoiset kirjainkoristeet. Uusimmat hankintani ovat nuo edellä mainitsemani päärynätyyny, jäätelötyyny ja aivan ihana pieni jäätelölamppu. Haavelistallani on ostaa joskus vielä lisää ihania pieniä lamppuja leikkihuoneen koristeeksi. Nuo lamput ovat koristeiden lisäksi käteviä myös leikeissä. Olen tilannut omat A Little Lovely Companyn tuotteet täältä ja täältä. 
Tellkiddon tuotteet ovat yksinkertaisen tyylikkäitä, neutraaleja, mutta lapsenmielisiä, just mun makuun sopivia. Kuoseja on erilaisia, mutta mun silmää miellyttää eniten tuo Karhukuosi. Meiltä löytyy (tällä hetkellä olohuoneesta) kaksi Karhu kangaspussia leluille, Helmin huoneessa on ihana Karhu juliste koristeena ja sängyssä mukavan pehmeä Karhu pussilakana. Olen tilannut meidän Tellkiddo kamppeet täältä.

Ikeasta saa paljon kivoja tuotteita lapsille edullisesti. Helmin huoneen melkein kaikki kalusteet ovat Ikeasta ja ollaan oltu niihin todella tyytyväisiä. Meidän ostamamme kalusteet eivät ole vain vauvalle tai taaperolle (sänkyä lukuunottamatta), ne käyvät myös koululaisen ja teinin huoneeseen. Ollaan ajateltu huonekaluja ostaessa että ne olisivat mahdollisimman pitkäikäisiä ja ajattomia. Pidän Ikeasta, sieltä saa huonekaluja jotka ovat tarpeeksi yksinkertaisia minun makuuni, valkoisia ja suoralinjaisia. Ja jos nyt sattuisi käymään niin, että luopuisimme jostain huonekalusta niin ei jäisi hinnan puolesta harmittamaan. Ollaan ostettu Ikeasta myös kotileikkitarvikkeita ja suloisia pehmoleluja. Yksi suosikkijutuista on Ikeasta ostettu ihana pilvityyny. Minusta on mukavaa että meillä on ollut mahdollisuus sisustaa rakkaan lapsen huone tyylikkäästi, mutta edullisesti. 
Helmin huoneen alemmalta tauluhyllyltä löytyy myös ihanat Pikkunorsun julisteet.

3 kommenttia:

  1. En kestä miten upea huone!! Vau. Ei voi muuta sanoa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos <3 tää on minustakin kiva. Just sellainen ihanan tyttömäinen :-)

      Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♡