tiistai 8. helmikuuta 2022

Hamahelmi ideoita - Mitä kaikkea me olemme tehneet

Olemme innostuneet taas hamahelmistä aika isosti. Se on mukavaa koko perheen yhteistä puuhaa. 3v ei kovin kauaa jaksa, mutta 7v on innokas hamahelminäpertäjä. Hän osaa tehdä jo monenlaisia juttuja, osa omasta päästä, osa mallista. Tuntuu kuitenkin, että minä olen tähän kaikista eniten hurahtanut, heh. Vinkki! Pinterest on pullollaan kivoja hamahelmi ideoita!


Olemme tykänneet tehdä mm. erilaisia Disney hahmoja (tunnistatko mitä?), Harry Potter hahmoja, Among us hahmoja, eläimiä, kukkia, kirjaimia... 


Kirjaimista askartelimme kirjainmagneetteja lisäämällä kuumaliimalla pienet magneetit kirjaimien taakse. Inspiraation niihin sain instagramista @tiia_diy tililtä. Pinterestistä löytyy erilaisia hamahelmikirjainmalleja. (V kirjain on keksitty itse tehdä tähtimuottiin, muut kirjaimet on tehty neliömuottin)


Hamahelmihahmoilla on leikitty, osa niistä on päätynyt avaimenperiksi. Isompia tekeleitä (kuten esim unikkoja) voi käyttää lasinalusina. Tytöt ovat välillä käyttäneet hamahelmihahmoja koruina pujottamalla langan niiden läpi. Hamahelmiteoksista saa tehtyä tosiaan myös kivoja magneetteja. 


Viime talvenakin innostuimme hamahelmeilystä. Täältä pääsee katsomaan mitä kaikkea silloin teimme. Kivoja askarteluhetkiä! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡