torstai 13. heinäkuuta 2023

Hiiritalon herkullinen kesä

Ihana heinäkuu! On aika esitellä miltä näyttää meidän hiiritalon kesä. Meidän hiiritalo on siis pappani minulle tekemä nukkekoti missä asustelee söpöjä Maileg Hiiriä. 


Kun aloin miettimään miltä hiiritalon kesä näyttäisi, mieleeni tuli ensimmäiseksi luonnon vihreys, kukat, mansikat ja muut ihanat kesäherkut. 


Leikkasin ja liimailin hiiritaloon kesäiset tekstiilit Pentikin kankaasta mikä löytyi minun jämäpalakorista. Hiiritaloa somistettiin kahdella peitolla, kahdella tyynyllä, kahdella matolla, ikkunaverhoilla sekä neljällä laatikolla. 


Askartelusavesta muovailin ja maalailin kesäisiä herkkuja kuten jäätelöitä, mansikoita ja vesimeloneja sekä kaksi isoa mansikkakoristetta. Pekka muovaili upean kukkakulhon/koristeen. Askartelin jäätelötikuista pari puista laatikkoa vesimeloneille. Paperista kukkakranssin.

Hyödynsi aiemmin hiiritaloon tekemiäni, tuunaamiani ja ostamiani juttuja kuten huonekalut, mustavalkoisen peiton ja tyynyt, kukat, maljakot, kynttilät, lyhdyn, mansikkakakun, porkkanat, lautasen ja kulhot. 

Olin ajatellut alunperin, että hiiritalon kesä olisi valmistunut juhannukseksi, mutta en mitenkään ehtinyt silloin askartelemaan kaikkea haluamaani. Se on myös surullista, kun käsissäni ja sormissani oleva kipu on pahentunut, myös se vaikuttaa siihen milloin pystyn askartelemaan ja milloin en. Fibromyalgia on aiheuttanut minulle monenlaista vaivaa. Onneksi hiiritalon kesä kuitenkin valmistui, parempi myöhään kuin ei milloinkaan ja onhan kesää vielä vaikka kuinka kauan jäljellä. Nautin kesästä samalla tavalla kuin hiiret, herkutellen, hih. Varsinkin tuoreilla mansikoilla. Ihanaa!


Tässä lopuksi vielä linkit kaikkiin tekemiini hiiritalon somistuksiin:





Hiiritalon kesä 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡