perjantai 28. huhtikuuta 2023

Hiiritalon vappujuhlat

Meillä minun vanhassa nukkekodissa, minkä pappani (äitini isä) on tehnyt minulle 90-luvulla, asustelee söpöjä Mailegin hiiriä. Hiiritalossa on kausittain vaihtuva sisustus ja koristeet. Tällä kertaa hiiritalossa ollaan vapputunnelmissa. Tältä näyttää hiiritalon vappujuhlat.


Laitoin hiiritaloon koristeeksi serpentiiniä. Keksimme puhaltaa vesi-ilmapalloihin vähän ilmaa, joten saimme niistä sopivan kokoisia ilmapallokoristeita hiiritalon vappuun. Muovailin askartelusavesta hiirien herkkupöytään munkkeja ja tippaleipää. Silkkipaperista ja hammastikuista tein muutamia vappuhuiskia ja askartelin hiirille naamarin ja ylioppilaslakit. Pienillä jutuilla sai hiiritaloon luotua hauskan ja iloisen vapputunnelman.  



Voi että miten hauskoja leikkejä hiiritalon parissa on syntynyt. Välillä hiiret ovat herkuttelemassa, välillä nukkumassa ja välillä leikkimässä ilmapalloilla. Vain mielikuvitus on rajana. Hiiritaloon tekemäni koristeet sopisivat yhtä hyvin kaikkiin nukkekotileikkeihin, myös esim barbeille, lol surprise tai sylvanian families hahmoille. 



Jos sinua kiinnostaa mitä muita koristeita/tyylejä hiiritalossa on ollut, postauksen lopussa on linkit kaikkiin tekemiini hiiritalopostauksiin. Hauskaa vappua! 





Hiiritalon vappujuhlat 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡