keskiviikko 30. elokuuta 2017

Tulossa: Habitare | Huonekalu-, sisustus- ja designmessut

Habitare | Huonekalu-, sisustus- ja designmessut järjestetään 13.-17.9.2017 Helsingin Messukeskuksessa. Habitaren kanssa samanaikaisia tapahtumia on Antiikki ja Showroom sekä 15.9 alkaen HighEnd Helsinki ja Forma


Habitaressa on hyvä tilaisuus päästä näkemään erilaisia sisustusratkaisuja ja kauniita esineitä. Messuilla on 11 erikoisnäyttelyä, 4 teema-aluetta, yli 300 näytteilleasettajaa ja 30 ohjelmanumeroa, paljon nähtävää ja koettavaa. Helpoiten saa selville kaikki näytteilleasettajat ja ohjelman, kun lataa Messukeskuksen oman sovelluksen. Itse olen kokenut sen käteväksi, sovelluksen avulla pääsee nimittäin helposti merkitsemään omat suosikit ja tutustumaan erilaisiin näytteilleasettajiin. Täältä pääset lataamaan sovelluksen.


Keväällä Lapsimessujen jälkeen minulle tuli sähköpostia tulevista Habitare | Huonekalu-, sisustus- ja designmessuista. Kiinnostuin Habitaresta ja varsinkin Habikids osastosta, päätin hakea bloggaajapassia ja olen niin iloinen, että pääsen kirjoittaman tästä inspiroivasta tapahtumasta. Kaunis suomalainen design viehättää minua ja sisustaminen kiinnostaa, siitä on tullut minulle rakas harrastus. Muutaman vuoden sisällä olen alkanut enemmän ja enemmän kiinnittämään huomiota kotiin, sisustukseen ja huonekaluihin. Kotiäitinä vietän paljon aikaa kotona ja koen, että kodin pitää olla kaunis, viihtyisä ja inspiroiva paikka. Kehitän skandinaavista/modernia sisustustamme suurella sydämellä, pikkuhiljaa kotiäidin budjetilla.


Habitaressa minua kiinnostaa monenlaiset näytteilleasettajat. Odotan, että pääsen näkemään mm. Littlebit Designin tuotteita, joita olen ihastellut jo pitkään. Samoin kauniita Yo Zen:n koruja ja vaatteita. Haluan päästä tutustumaan myös Sessak:n valaisimiin, Familonin ja paluun tekevän Annon tekstiileihin, Ikean ja Vepsäläisen osastoihin sekä moniin muihin mielenkiintoisiin sisustusliikkeisiin / yrityksiin. Menemme messuille perheenä, joten myös Habikids osasto kiinnostaa minua todella paljon. Lastenhuoneen sisustus elää koko ajan ja tuntuu, että se huone ei tule koskaan valmiiksi. Ainakin meillä lastenhuone on huone, jonka sisustamiseen on käytetty eniten aikaa. Habikids osastolla on esillä ihania sisustustavaroita, odotan innolla, että pääsen näkemään mm. Emilia Kareninan ja Siluettiverstaan valmistamia puisia leluja, kelloja ja muita kauniita sisustusesineitä. Habikids osastolla on mielenkiintoisten näytteilleasettajien lisäksi paljon kivaa tekemistä lapsille mm. erilaisia työpajoja ja laboratorioita, täältä pääset näkemään Habikids ohjelman.


Omalle suosikit listalleni päätyi yli 40 erilaista näytteilleasettajaa, suomalaista designia, mutta myös kansainvälisiä yrityksiä. Vaikka olenkin listannut ylös suosikkini, ne yritykset, jotka kiinnostavat minua tällä hetkellä eniten, niin aion kiertää katsomassa kaikki osastot. Olen avoin myös sille ajatukselle, että on mahdollista, että joku minulle uusi tuttavuus muodostuukin lempparikseni. Lähden messuille avoimin mielin, sillä nämä ovat ensimmäiset Habitare messuni. Haluan saada messuista mahdollisimman paljon irti, toivon löytäväni meille kauniita esineitä ja saamaan uusia mielenkiintoisia sisustusideoita. 


HUOM! Enää pari viikkoa messujen alkuun. Muutaman päivän päästä järjestän arvonnan blogini Instagram tilillä @laurahassu, jossa yksi onnekas voittaa itselleen lipun Habitareen. Pysykää kuulolla. ♡

sunnuntai 27. elokuuta 2017

Tykkimäen päättäjäiset

Eilen olimme fiilistelemässä Tykkimäen päättäjäisiä, kyllä se vaan on niin mahtavaa, että omasta kotikaupungista löytyy huvipuisto. Meidän mielestämme tämä kesä oli hauska päättää huvittelemalla. Tämä olikin tänä kesänä ensimmäinen kerta, kun Helmi meni laitteisiin, aluksi isin kanssa yhdessä ja myöhemmin ihan yksin, vau! Herkistyin, kun tajusin, että Helmistä on kasvanut niin iso tyttö ja hirmu rohkea. Helmillä oli todella hauskaa erilaisissa laitteissa ja ihastelimme huvipuistoa, jota koristi kauniit lamput ja välkkyvät valot. Loppuhuipennuksena oli upea Suomi 100 ilotulitus. Ilta oli ihastuttava ja mahtava päätös tällä kesälle, jäämme odottamaan ensikesän huvitteluita, hih. Mielestäni kuvat kertovat paremmin hyvästä fiiliksestä ja hauskasta illasta, joten lisäsin tähän postaukseen paljon kuvia!torstai 24. elokuuta 2017

Ihania kanoja

Kävimme eilen ystävälläni, Helmin kummilla kylässä ja ihastelimme heidän ihania kanoja! Oli hauska seurata mitä ne puuhaavat, kuulla niiden hoitamisesta ja saimme pari munaa kotiinviemisiksi. Helmi oli kovasti odottanut kanojen näkemistä ja oli höpötellyt pitkin päivää: "tänään mennään kummin kanoja katsomaan". En ole aivan varma kumpi meistä oli kanoista enemmän tohkeissaan, sillä minustakin ne kanat olivat ihania! Oli mukava nähdä ystävääni ja vaihtaa kuulumisia, Helmistä oli myös kiva nähdä kummia. Se oli niin ihanaa, kun olimme matkalla kotiin, niin Helmi sanoi minulle "äiti, oli kiva päivä tänään".