torstai 8. syyskuuta 2016

Hauska ezpz mini mat

Tilattiin Ipanaiselta hauska ezpz Mini Mat. Olin ihastellut näitä iloisen näköisiä silikonilautasia pitkään ja päätin kesällä tilata sellaisen Helmille. Tässä lautasessa vain mielikuvitus on rajana. Hymynaaman muodostamat kolme kuppia voi täyttää miten haluaa. Joka kerta lautasen kasvot ovat iloiset ja houkuttelevat maistelemaan. Onkin hauska kokeilla erilaisilla ruuilla, minkälaiset kasvot lauteselle saa tehtyä. Lautanen on sormiruokailuun erittäin kätevä, mutta olen varma että Helmi tykkää syödä tältä lautaselta isompanakin. 





Lautanen on todella kätevä, se tarttuu pöydän pintaan, niin että se pysyy hyvin paikallaan, lautanen on myös helppo puhdistaa. Tämä ihana ezpz Mini Mat lautanen on pienempi versio ezpz Happy Matista. Itse kuitenkin pidän enemmän tästä pienemmästä lautasesta, se mahtuu paremmin astianpesukoneeseen, kulkee helpommin mukana, vie vähemmän kaappitilaa ja on mielestäni kivemman näköinen.



Näistä silikonilautasista eniten mieleeni oli tämä harmaan värinen. Värikkäät kasvikset tai muutenkin ruoka näyttää minusta houkuttelevammalta neutraalilla lautasella. Näitä ihania lautasia saa kyllä muissakin väreissä: sinisenä, vihreänä, pinkkinä, ja punaisena. Vaikka itseäni miellytti eniten tämä harmaa lautanen, niin kyllä nuo muutkin lautaset ovat kauniita. Toisaalta olisi kiva ostaa tämän harmaan kaveriksi toinenkin lautanen. Luulen että Helmi saattaisi tykätä myös värikkäästä Mini Matista.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡