lauantai 1. huhtikuuta 2017

Karuselli Play-tapahtuma Veturissa

Kävimme tänään kauppakeskus Veturissa ihmettelemässä Karuselli Play tapahtumaa. Helmistä oli kiva päästä kauppoihin, kävimme Flying Tiger Copenhagenissa ostamassa muutamia pääsiäisjuttuja ja BR-lelukaupassa katselemassa leluja. Onneksi Helmille tosiaan riittää pelkkä lelujen katselu, ainakin toistaiseksi, hih. Kiertelimme ja kaartelimme, kävimme H&M:llä ja ostimme Helmille ihanat Miffy-pöksyt. Poikkesimme myös Sinellissä ja saimme sieltä sydänsuklaat matkaamme. Helmi tuli siitä niin iloiseksi!










Sitten menimme Paula-lehmää katsomaan ja samalla osallistuimme kivaan bingoon. Helmistä oli hauskaa, mutta samalla vähän jännää kun oli paljon porukkaa. Palkinnoksi bingoon osallistumisesta Helmi sai itselleen Paula-lehmä tarran. Voi miten onnellinen pieni lapsi osaakaan olla yhdestä tarrasta! Helmi hypisteli ja piti sitä kädessään autolle asti ja ihasteli sitä vielä kotonakin. Kävimme lopuksi vielä ruokakaupassakin ostamassa viikonlopun herkkuja ja pitihän sieltä kaupasta sitten ostaa sitä Paula-vanukasta, hih. 







Meillä on ollut tänään kiva päivä. Olen innoissani siitä, että nyt on huhtikuu ja kevät on täällä. Meillä katseet on kääntynyt kohti pääsiäistä. Tässä lähipäivinä onkin suunnitelmissa koristella koti pääsiäistä varten! Mukavaa alkanutta huhtikuuta kaikille! :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡