lauantai 2. marraskuuta 2019

Ensilumi

Lokakuun loppupuolella 27. päivä tänne Kouvolaan satoi ensilumi. Ajattelin, että tämä tunnetusti pimeä ja synkkä marraskuu on kiva aloittaa fiilistelemällä meidän lumileikkejä.



Lunta alkoi sataa ja minulla oli se oletus, että ne heti sulaa pois. Yllätyin siitä, miten paljon lunta kuitenkin tuli ja että siitä on ollut iloa jo moneksi päiväksi. Lunta tuli niin paljon, että saimme tehtyä lumiukkoja, lumienkeleitä ja lumipalloja. H:stä oli hauskaa myös lapioida lunta rekan kyytiin. V ihmetteli lunta ja tallusteli pitkin pihaa, oli hauskaa kun lumeen painautui omat jalanjäljet. Välillä V:aa vähän harmitti, kun olo oli niin tönkkö toppavaatteissa ja talvikengissä, hih.








Minä olen innoissani lumesta, mutta niin ovat lapsetkin! On ollut ihana seurata sitä riemua ja ihmettelyä mikä heillä lumileikeistä syntyi. Kävimme myös pienellä metsäretkeltä ihastelemassa lumista maisemaa. Hauskaa, että lunta satoi vielä lisää. Tuliko se talvi nyt jo?








2 kommenttia:

  1. Lumi on kyllä ihanaa ja niin piristävää tämän pimeän vuodenajan keskellä! Jos lunta olisi täällä Helsingin seudulla heti marraskuussa, talvet olisivat ihan piece of cake, sillä se on tämä pimeys joka masentaa ja väsyttää...

    Anna / Mustikkapasta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta :) Täällä ensilumi kesti muutamia päiviä sitten lumet suli pois. Myöhemmin tuli lisää lunta ja nekin suli pois :D Ärsyttävää. :D Tulisipa lumet jäädäkseen <3

      Poista

Kiitos kommentistasi ♡