torstai 21. marraskuuta 2019

Hauska askarteluidea - Haiperhe paperista

Meillä, niin kuin varmaan monessa muussakin lapsiperheessä Baby Shark on tällä hetkellä hitti. H haluaa nähdä lauluvideon useamman kerran viikossa ja häneltä löytyy myös pikkuinen haipehmo, joka laulaa tuota kyseistä laulua. Koska hän tykkää tällä hetkellä näistä haijutuista, päätettiin askarrella kokonainen haiperhe.


Tarvikkeet, jotka tarvitset haiperheen tekemiseen:
  • Paperia
  • Tusseja tai maalia ja siveltimen
  • Ohutpäinen tussi
  • Teippiä
  • Liimaa
  • Irtosilmät, silmät voi myös piirtää


Ensimmäiseksi taiteltiin viisi paperikirppua, päätettiin mihin asentoon hait tehdään ja sitten piirrettiin hampaat. Väritimme suut punaisiksi ja jokaisen hain eri väriseksi. Suun sisäpuolelle laitoimme teippiä, että hai pysyy paremmin kasassa ja että rako ei jää näkymään. Kaksi haita maalasimme, loput väritimme tusseilla, tusseilla välittäminen oli helpompaa ja nopeampaa. Liimasimme silmät paikoilleen ja niiden lähelle piirsimme kidukset. Lopuksi piirsimme, väritimme ja leikkasimme haille evät, jotka ujutettiin pienestä raosta haiden pään päälle, evän alaosaan laitoin vähän liimaa.  Meillä kaikki nämä askartelutarvikkeet haiperhettä varten löytyi kotoa. 



H on ollut innoissaan uudesta diy haiperheestään ja on niillä jo paljon leikkinyt. Hauskinta on liikutella niitä hai laulun tahdissa, hih. Jos teiltä löytyy innokkaita hai faneja, niin tässä hauska ja helppo askarteluidea, minkä voi toteuttaa vaikkapa yhdessä lapsen kanssa.

1 kommentti:

Kiitos kommentistasi ♡