maanantai 21. syyskuuta 2020

Reissu Kuopioon - Kivoja leikkipuistoja

Teimme kivan viikonloppureissun Kuopioon, vierailimme Pekan isovanhempien luona. Oli mukava nähdä heitä pitkästä aikaa. Samalla kävimme Ikeassa, ulkoilimme ja kävimme kivoissa leikkipuistoissa. 



Ihastelimme siellä ollutta ruskaa. Pakko oli kuvata syksyn kauniita sävyjä. Olisimme käyneet mielelllämme myös Kauppahallissa ja torilla, mutta sunnuntaina siellä ei ole mitään auki ja lauantaina emme olisi ehtineet sinne. Ehkä sitten ensi kerralla? 



Kyselin aiemmin instagramissa missä Kuopiossa kannattaisi käydä, mitkä ovat kivoja leikkipuistoja. Sain vastaukseksi mm. Valkeisenlammenpuiston sekä Brahenpuiston missä kummassakin kävimme leikkimässä ja tykkäsimme niistä! Hauskaa, että Pekka on pienenä poikana leikkinyt näissä samoissa leikkipuistoissa asuessaan Kuopiossa 20 vuotta sitten.

Valkeisenlammenpuisto









Brahenpuisto






Puistot olivat kivan kokoisia, monipuolisia ja niitä ympäröi kaunis maisema. En pystynyt kaikkea puistoissa kuvaamaan, koska en halunnut kuvata muita puistossa leikkijöitä. H myös löysi puistoista leikkikavereita ja siksi hänestä on vähemmän kuvia. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡