perjantai 25. marraskuuta 2016

Helmin synttärilook

Uskomatonta miten nopeasti vuosi on taas vierähtänyt. Huomenna juhlitaan meidän rakasta kaksivuotiasta! <3 Synttärivalmistelut ovat jo käynnissä ja asukin on valittu. Minulla on ollut mielessä jo pitkään Helmin tulevat synttärit ja Helmin synttärilook. Vielä kun saan vaikuttaa asiaan, hih.



Teemaksi valikoitui Angry Birds, sillä se on yksi Helmin suosikeista (Mikin/Minnin ja Late Lampaan lisäksi). Helmi tykkää leikkiä "piippi" pehmoillaan ja katsella "piippiä" pädiltä ja telkusta. Ajattelimme, että siksi nämä "piipit" sopisivat hyvin synttäriteemaksi. Tiedän, että Helmi ei osaa vielä vaatia mitään, mutta mielestäni vanhemmat pystyvät päättelemään ja näkemään mistä lapsi tykkää. Angry Birds-kemut ovat varmasti Helmin mielestä kivat!



Helmin synttärivaate oli mielestäni helppo valinta. Siitä asti kun ensimmäisen kerran näin Vimman lettikuosin minusta tuli fani. Kuosi on mielestäni ajaton ja kaunis, yksinkertainen, mutta näyttävä. Minusta on ihanaa ostaa Helmille mekkoja ja mikä olisikaan parempi juhlavaatteeksi kuin tämä mustavalkoinen lettimekko. Joku jo ehtikin "kauhistelemaan", että onpas niin mustavalkoista, mutta mielestäni kuvio on kiva ja mustavalkoiset vaatteet sopivat hyvin värikkään Angry Birds -teeman kanssa. 



Olin jo pitkään ihastellut For Minies and Mommies mokkasiineja/tossuja ja nyt oli mielestäni erittäin hyvä syy ostaa Helmille sellaiset. Niiden valinta ei sitten ollutkaan helppo homma, koska kaikki tossut näyttivät ihanilta. Pitkän pohdinnan jälkeen päädyin valitsemaan kahden parin väliltä: mustien ja mustavalkoraidallisten. Molemmat tossut olivat niin kauniit, että en osannut päättää. Onneksi minun ihana parempi puoliskoni totesi minulle, että "ostetaan molemmat", hih. Synttärihulinoihin valikoituivat nuo mustavalkoraidalliset. 



Olenkin kertonut siitä miten paljon pidän kesällä ostamastani By Pinja silikonikorusta. Olen myös kertonut siitä miten paljon Helmi tykkää korustani. Olin jo kesällä sitä mieltä, että sitten kun Helmin synttärit lähestyvät niin ostan Helmille oman ihanan korun. Olin yhteydessä By Pinjan Pinjaan ja hän lähetti meille tämän kauniin Custom Kids version omasta korustani. Koru on juuri sellainen kuin olin ajatellutkin. Koruun valikoitui samanväriset helmet kuin omaani, koska minusta tämä väriyhdistelmä on todella kaunis ja tyttömäinen (vaaleanharmaa-vaaleanpunainen-vaaleanharmaa, mustalla nauhalla). Väritykseltään neutraali koru sopii monenlaisiin tilanteisiin, erittäin hyvin esimerkiksi Helmin synttärivaatteiden kanssa. Vaikka Helmillä on nyt oma koru, niin silti äidin koru kiinnostaa ja neiti kulkeekin usein molemmat korut kaulassaan, hih. Kiitos By Pinja tästä kauniista korusta! Tämä on Helmille hyvin erityinen koru, sillä se on ensimmäinen koru minkä me vanhemmat olemme antaneet rakkaalle tyttärellemme. 

Koodilla LAURAHASSU saatte -15% By Pinjan verkkokaupan tuotteista viikonlopun ajan 25-27.11.2016 ! 







Minun ajatuksia ja kokemuksia By Pinjan silikoni/kanto/imetyskorusta voi lukea täältä.

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi ♡