keskiviikko 27. toukokuuta 2020

Ensimmäiset vesileikit rannalla

Tämä kevät on ollut tosi kylmä. Alkukuusta satoi lunta. En mitenkään uskonut, että tänä vuonna toukokuussa voisi tulla kesäkelejä, rantakelejä tai, että järvivesi olisi lämmintä, mutta niin kuitenkin kävi ja se on ihanaa!


Nyt kun nämä kauan kaivatut lämpimät kelit tuli, olemme olleet joka päivä paljon ulkona ja olemme myös syöneet aika paljon jäätelöä, hih. Eilen menimme ensimmäistä kertaa rannalle leikkimään vesileikkejä. 



En pukenut lapsille uikkareita, koska ajattelin, että järvivesi ei voisi olla niin lämmintä, että siellä tarkenisi isommin kahlailla tai polskia. Olin väärässä. Eilen oli ihana lämmin päivä ja lämpimältä tuntuva vesi, meillä oli kivoja leikkejä järvessä ja rannalla. Ei ollut uikkareita, mutta onneksi kesä kuivaa, hih.



Tytöistä oli hauska kastella varpaat veteen, litsyttää, lätsyttää, läiskyttää vettä, lapioida hiekkaa, tehdä sörsseliä, kaataa vettä kastelukannusta, uittaa pieniä veneitä, puhaltaa saippuakuplia, kahlailla ja heitellä kiviä kummin kanssa. Ensi kerralla tälläisenä päivänä ainakin isommalle uikkari mukaan. Kiitos seurasta S ♡



Kevät on ollut minulle paikoittain vaikea ja raskas. Lämpimät kesäiset päivät ovat ehdottomasti piristäneet minua ja tuoneet paljon iloa. Talvella nautin niistä vähäisistä lumipäivistä, nyt nautin mahdollisimman paljon kaikista lämpimistä ja aurinkoisista päivistä. Aika ihanaa, että kesän alkuun ei ole enää kuin muutama päivä ♡


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡