perjantai 30. huhtikuuta 2021

Huhtikuun kivoimpia juttuja

Raskaana ollessa aika menee jotenkin tosi nopeasti, tuntuu että joka kuukausi totean tämän saman lauseen: menipä tämä kuukausi nopeasti, hih. Huhtikuussa tapahtui monenlaista. Ihanaa kun lumet alkoi vauhdikkaasti sulamaan. Saimme nauttia kauniista, aurinkoisista ja lämpimistä päivistä, ihana kevät! Pekka alkoi tekemään pihahommia, pystytti tyttöjen iloksi trampoliinin pihalle ja grillasimme tämän vuoden ensimmäiset grillimätöt. Pekka ja tytöt nauttivat monista kivoista pyöräretkistä. Kävimme ihmettelemässä sorsia Pentsojassa ja teimme kivan retken Kotkaan merenrantaan. 


Harmittaa kun minulla loppuraskaus rajoittaa liikkumista liitoskipujen takia, joten joudun ottamaan aika iisisti, joka päivä särkee ja kolottaa. Vaikka loppuraskaus tekee oloni ajoittain tukalaksi mitään hätää minulla tai vauvalla ei ole missään vaiheessa ollut, kaikki on hyvin, se huomattiin taas jälleen neuvolassa ja siinä, että "masuvauva" liikkuu paljon, hih. Huhtikuun iso uutinen on se, kun meidän taapero oppi kuivaksi ja vaippa jäi pois, vau! Tässä oli muutamia huhtikuun kuulumisia, mutta mitkä olivat niitä huhtikuun kivoimpia juttuja?


ÄITIYSPAKKAUS
Äitiyspakkaus saapui meille 31.3, mutta kunnolla pääsimme ihastelemaan ja fiilistelemään sitä vasta huhtikuun puolella. Saimme tosiaan uusimman, 2021 vuoden pakkauksen mikä oli ihana yllätys! Tykkäämme siitä tosi paljon!
PÄÄSIÄINEN
Meillä oli ihana pääsiäinen. Parasta oli perinteet, kodin koristelu, askartelut, pääsiäisherkut, hyvä ruoka, yhteinen aika perheen ja läheisten kanssa. Lasten ilo ja riemu! 


NÄIMME TYTTÖJEN IHANAN PIENEN SERKKUVAUVAN
Oi että, pääsimme kaksi kertaa kertaa näkemään tyttöjen ihanan pienen serkkuvauvan, hän on niin söpö!  Annoimme hänelle pienen lahjan, muumibodyn ja virkkaamani norsulelun, kortin ja tyttöjen tekemät piirrustukset. Muistimme äitiä/uusia vanhempia kukilla. Oli ihana pitää pikkuista sylissä ja tutustua häneen rauhassa.

11. VUOSIPÄIVÄ
Olemme Pekan kanssa olleet yhdessä jo 11 ihanaa vuotta. Olemme kokeneet paljon yhdessä. Elämä ei ole aina helppoa, mutta näiden vuosien aikana ei ole tullut vastaan mitään, mikä olisi voinut meitä horjuttaa. Parasta mitä meille on tapahtunut on ihana perheemme, rakkaat lapsemme H 2014, V 2018 ja kesäkuussa syntyvä poikamme. ♡


LÄMPIMÄT AURINKOISET PÄIVÄT
Oi että miten me nautimme lämpimistä aurinkoisista päivistä +15, niitä oli useita. Oli ihana viettää aikaa ulkona. Lapsista oli hauskaa leikkiä hiekkalaatikolla, leikkimökissä ja pomppia trampalla. Kävimme myös rannalla leikkimässä hiekkaleikkejä. 


VAPPU
Huhtikuu on kiva lopettaa vappuaattoon. On myös hauska aloittaa toukokuu juhlimalla ja hassuttelemalla. Tytöt leikkivät vappupalloillaan, herkutellaan munkeilla ja tippaleivillä. Yhdessä huiskuttelemme itsetehdyillä vappuhuiskuilla ja katsomme tuulessa pyöriviä vappyhyrriä. Hauskaa vappua kaikille! 🎉


Tässä vielä linkit kaikkiin huhtikuun postauksiin:Huhtikuun kivoimpia juttuja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡