maanantai 5. huhtikuuta 2021

Rv 30 - Kuulumisia ja ihania masukuvia

Halusin ikuistaa rv 30-31 masun kivoihin keväisiin raskauskuviin. Ihanaa, jännittävää ja helpottavaa, että raskaus on jo näin pitkällä. Olen halunnut tasaisin väliajoin kuvata kasvavaa vatsaani missä meidän pieni kesäkuinen kasvaa ja kehittyy. Raskauskuvista jää ihania muistoja.

Tosiaan kyllä kropassa jo näkyy ja tuntuu, että viimeinen kolmannes on meneillään. Parin viikon aikana on alkanut enemmän kolottamaan. Pahimmillaan minun on ollut vaikea kävellä, epäilen kipujen olevan niitä liitoskipuja. Välillä myös vatsassa kiinnikkeet aiheuttavat ikävää tunnetta, myös selkää kolottaa. Helppoa ei todellakaan aina ole ja tämä kolmas raskaus on minulle selvästi fyysisesti raskaampaa kun kahdella aiemmalla kerralla. 
Vaikka välillä kolottaa ja olo on tukala, niin joka päivä iloitsen ja olen kiitollinen raskaudesta. Meidän kolmas on myös erittäin toivottu, odotettu ja rakastettu. On ihana tuntea hänen liikkeitään, pohtia Pekan ja isosiskojen kanssa tulevaa. Katsella " masuvauvan" ultrakuvia samalla miettien miltä hän tulee syntyessään näyttämään. Ihanaa ja jännittävää! Toivottavasti kaikki sujuu hyvin ja saamme hänet kesällä syliimme. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡