keskiviikko 31. heinäkuuta 2024

Heinäkuun kuulumisia

Kiitos heinäkuu monista ihanista hetkistä! Tervetuloa elokuu, kesäkuukausista viimeinen.


Heinäkuussa uimme paljon ja leikimme kivoja vesileikkejä. Vietimme laatuaikaa mökillä.




Kävimme täällä Kouvolassa Tykkimäen huvipuistossa ja Actionparkissa huvittelemassa, Lahdessa Launeen perhepuistossa leikkimässä. Vietimme yhden erityisen hauskan päivän Tykkimäellä poitsun kummien ja lasten serkkupoikien kanssa. 


Pääsimme heinäkuussa Pekan kanssa kahdestaan reissuun Helsinkiin, se on ehdottomasti yksi tämän kesän kivoimmista jutuista. Lapset olivat viettämässä laatuaikaa mummin ja ukin kanssa.



Pääsimme Pekan kanssa kahdestaan myös meidän kaveripariskunnan häihin, olipa ne muuten ihanat juhlat. Lapset viettivät hauskan viikonlopun mamman ja papan + enon perheen kanssa mökillä. Aika hauskaa oli viettää meidän 11. hääpäivää kavereiden häissä. Kiitos P kuvista! ♡


Oli meillä joukossa yksi haikea päiväkin, kun koitti meidän rakkaan S-mamman (isoäitini) uurnan lasku. P-Pappa (isoisäni) puhui niin kauniisti siitä miten S-mamma aina hoivasi ja rakasti lastenlastenlapsiaan, nyt he, pienet ja vähän jo isommat lastenlastenlapset peittelivät hänet viimeiseen lepopaikkaan. Se oli surullista, mutta samalla kaunista. S-mamma rakasti kaikkia jälkeläisiään, perhettään. Kokoonnuimme sen jälkeen yhdessä sukulaisten kanssa P-papan luokse herkuttelemaan perinteisillä S-mamman tarjoamilla syömisillä. (Kuvassa minulla S-mamman paita, korut ja laukku ♡)



Enää 8 päivää lasten kesälomaa jäljellä. Pakko se on hyväksyä, että sieltä se arki pian saapuu. Täytyy alkaa pikkuhiljaa valmistautumaan koulun (4lk), eskarin ja päiväkodin alkamiseen. Vaikka arki viikon päästä alkaa, niin aiomme silti elokuussakin vielä nauttia kesästä niin hyvin kuin pystymme. 


Tässä vielä linkit kaikkiin heinäkuun postauksiin:






Heinäkuun kuulumisia 


Vietimme heinäkuussa paljon aikaa läheisten kanssa, meillä jää mieleen paljon kivoja muistoja. ♡

maanantai 29. heinäkuuta 2024

Ihana kesä ja kivat kesäpuuhat

Meillä on ollut kivoja ja vauhdikkaita päiviä heinäkuussa. Olemme käyneet uimarannoilla polskimassa ja leikkimässä kivoja hiekkaleikkejä. Tykkimäellä huvittelemassa sekä Actionparkissa pelaamassa, pomppimassa ja leikkimässä. Meillä on ollut myös lasten kavereita yökylässä. 







Mielestäni kesä on ihmisen parasta aikaa. Olemme käyneet uimassa tänä kesänä Käyrälammella, Vennassa ja Sompasella, tietenkin myös mökillä Jaalassa. Käyski on meidän lähin uimaranta, n. 2km meiltä sinne. Vennassa, Utissa kävin lapsena ja siellä on edelleen ihanan pehmeä hiekkapohja, ranta on myös pitkälle matala, kätevää pienten lasten kanssa, siellä tykkäämme käydä. Vennan rantaan ajaa meiltä autolla n.12min. Tutustuimme tänä kesänä meille uuteen Sompasen uimarantaan Voikkaalla, meiltä sinne autolla ajaa n.15-20min. Emme olleet aiemmin käyneet siellä. Tykkäsimme kovasti. Hauskaa, kun rannan yhteydessä oli myös pieni leikkipuisto. Olisi kivaa vielä ehtiä käydä jossain toisessa, meille uudessa uimapaikassa tämän kesän aikana. Onneksi kesää on vielä jäljellä.