tiistai 9. helmikuuta 2021

Mitä jos hän on meidän viimeinen vauva?

Mitä jos hän on meidän viimeinen vauva? Tätä ajatusta on tullut välillä pyöriteltyä. Mitä jos kolmannen sektion jälkeen tulisi tuomio, että kohtu ei kestä enää uusia raskauksia? Voi olla että niin käy tai sitten ei. Sittenhän sen näkee. Olen kuitenkin pohtinut tätä siksi, että jos raskauskielto tulisi, niin olisin ehkä valmiimpi hyväksymään asian. 


Olemme haaveilleet kolmesta lapsesta ja jos kaikki menee hyvin haaveestamme tulee totta. Niin suuri onni välillä pelottaa. Kolme lasta olisi minulle unelmien täyttymys. Silti en ole tässä vaiheessa lapsiluvusta vielä niin varma, että 100% pystyisin sanomaan, että lapsiluku olisi kolmen jälkeen täynnä. 

Jos kaikki menee hyvin, luulen, että hän on meidän viimeinen vauva, mutta ei sitä koskaan tiedä. Tulen varmaan tietyllä tapaa olemaan aina vauvakuumeilija. Olen kuitenkin yrittänyt ajatella sitä niin, että jossain vaiheessa kuumeilu pitää taltuttaa, heh. Sektiossa on aina olemassa riski. Uskallanko neljättä kertaa ottaa riskiä? Onneksi sitä ei vielä tarvitse tietää eikä päättää.

Luulen, että tulevalla sektiolla tulee olemaan iso merkitys päätöksemme. Jos tämä kolmas leikkaus olisi vaikea, erityisen rankka ja/tai pelottava kokemus, luulen että se olisi merkki siitä, että ei enää. Haluan tälläisessä isossa asiassa luottaa vaistoihini. Luulen, että kyllä sen sitten jonain päivänä tietää, kun lapsiluku on täynnä. Joko ns. pakon sanelemana tai tulee itse siihen lopputulokseen, että näin on hyvä. Luotan siihen, että jonain päivänä tiedän onko hän meidän viimeinen vauva.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡