perjantai 4. maaliskuuta 2016

Lastenhuoneen uusi ilme


Meillä on ollut tässä lähiaikoina pieni projekti: vauvan huoneesta ison tytön huoneeksi. Ollaan siis sisustettu Helmin huonetta viihtyisämmäksi, muutettu järjestystä, poistettu hoitopöytä ja tuotu huoneeseen lisää huonekaluja. Ollaan lopputulokseen todella tyytyväisiä. Huone on nyt paljon kutsuvampi ja näyttääkin enemmän lastenhuoneelta.


Pinnasänky on siirretty toiselle seinälle, pitkälle seinälle on laitettu hyllyjä, hyllyt sisustettu aivan ihanalla lightboxilla ja julisteilla, seinille on lisätty myös kivoja kirjainbannereita. Alakerrasta on tuotu Helmin huoneeseen harmaa nojatuoli, siinä on mukava katsella kirjoja ja kiipeillä. Huoneeseen on myös tuotu meidän vanha sohvapöytä piirustus/leikkipöydäksi. Olemme ostaneet Helmin huoneeseen pienen tuolin, ihanan lelulaatikkopenkin sekä kätevän leluhyllyn laatikoineen. Pidän siitä, että huoneessa on paljon säilytystilaa leluille. Huone näyttää siistiltä kun suurimman osan tavaroista saa piiloon, silloin kun niitä ei tarvitse.

Lastenhuoneen kaikki huonekalut (nojatuolia lukuunottamatta) ovat Ikeasta ja olemme olleet tyytyväisiä, huonekalut ovat simppeleitä ja ajattomia. Olen suosinut Ikean huonekaluja muissakin huoneissa, sillä ne ovat yksinkertaisen tyylikkäitä, juuri makuuni sopivia (myös kukkaron puolesta).Pidän itse valkoisesta ja harmaasta ja aluksi vierastinkin ajatusta vaaleanpunaisesta huoneesta. Täytyy kyllä myöntää että vaaleanpunainen huone on mitä ihanin pienelle prinsessalle ja mukava väripilkku muuten niin valkoisessa kodissa. Koska seinät on värikkäät niin sisustavarat ovat neutraaleja, valkoista ja harmaata. Huoneesta siis löytyy myös äidin lempparivärejä. (Sitä paitsi, jos vaaleanpunaiseen kyllästyy, seinät on helppo maalata uudelleen) :-)

2 kommenttia:

  1. Tosi kiva että lastenhuoneesta on uskallettu tehdä värikäs.☺ muutenki kivan näköistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos 😊 Oon itse todella tyytyväinen lopputulokseen, vaikka aluksi vähän epäröin. On kyllä kiva kun tytön huoneesta löytyy väriä. ☺️

      Poista

Kiitos kommentistasi ♡