sunnuntai 6. maaliskuuta 2016

Meidän talvi 2016Lumentuloa sai taas tänäkin talvena odotella tammikuuhun, mutta sitten kun lunta tuli, niin sitä tulikin reilusti. Sitten helmikuussa näytti siltä, että talvi oli tässä. Lumet oli jo melkein joka paikasta sulanu, mutta iloiseksi yllätykseksi talvi sai jatkoaikaa ja lunta tuli lisää... ja paljon. Kyllä tässä vähän alkaa jo maaliskuussa miettimään sitä tulevan loskan määrää. Talvi on taittunut kevääseen, tosin vielä on lunta, mutta ulkona on jo aika märkää. Siksi haluankin nyt fiilistellä täällä blogissa pakkasia ja meidän perheen kivoja talvipuuhasteluja ennen kuin talvi on kokonaan ohi.


Tammikuun kirpeät pakkasetTämä talvi onkin ollut erityisen kiva, ollaan Helmin kanssa leikitty ulkona, ihmetelty ja ihasteltu lunta. Pulkkailu ja potkukelkkailu on ollut Helmistä hauskaa. Ollaan myös retkeilty talvisissa maisemissa ja tehty muutama lumiukkokin (minä varsinkin innostuin lumiukkojen pyörittelystä :-). On ollut hienoa nähdä miten Helmi on kasvanut ja oppinut uusia asioita. Onneksi Helmi oppi kävelemään ennen lumentuloa, pöpperössä on ollut helpompi köpötellä kun on ehtinyt tasaisessa maastossa opetella kävelemään. 


Laskiaista vietettiin sumuisessa maisemassa
Lumiukkojen pyörittely oli kivaa
   
 


Potkukelkan kyydissä oli hurjan hauskaa
Tämä talvi on ollut juuri niin hauska ja ihana kuin olin ajatellutkin. Tuli paljon lunta, oli pakkasta, upeat ulkoilukelit ja kauniit lumiset maisemat. Helmi on jo niin iso ja taitava tyttö, oli mukavaa ulkona puuhastella yhdessä kaikkia kivoja talvijuttuja. Meidän osalta talvi on nyt eletty ja saatiin paljon kivoja muistoja. Seuraavaksi ruvetaan odottamaan kesää :-)2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi ♡