perjantai 17. kesäkuuta 2016

Kesäkuun kuulumisia

Kesäkuu on lähtenyt vauhdikkaasti käyntiin. Minä niin rakastan kesää ja lämpimiä päiviä. Tosin kesäkuu on tyypillisesti sellainen kuukausi että kelit vaihtelevat tosi paljon. Mutta se ei meidän menoa haittaa! Tässä on sekalainen postaus meidän kuluneen kesäkuun kuulumisista :-)


2.6.2016 tuli blogin aloittamisesta kuluneeksi jo 3kk! Aika on mennyt tosi nopeasti. Pidän kirjoittamisesta, tämä on rentouttavaa, mukavaa ja rauhallista vastapainoa hektiseen taapero arkeen. Saan kirjoittaessani olla hetken itsekseni ja pohtia mitä kaikkea kivaa onkaan tapahtunut. Se tekee minut joka kerta iloiseksi. Minut tekee iloiseksi myös se miten ihanaa palautetta olen taas saanut teiltä ihanilta lukijoilta, se lämmittää mieltäni. Varsinkin kun en yhtään osannut arvata miten moni kiinnostuisi postauksistani. Kirjoitan edelleen itselleni, mutta on aivan mahtavaa jakaa teidän kanssa meidän mukavat, iloiset, onnelliset hetket. Minulla on ihana perhe, kaunis koti ja nautin arjen pienistä iloista. 


Helmi on tänä kesänä syönyt ensimmäisen kerran irtojäätelöä. 


Meidän lähipuiston takana on suo, käydään aina silloin tällöin siellä ihmettelemässä!


Ollaan tänä kesänä päästy juhlimaan myös yhtä ylioppilasta. Oli kiva nähdä sukulaisia ja viettää aikaa hyvässä seurassa!
Ollaan myös käyty juhlimassa ihania palomiessynttäreitä!Ollaan valloitettu taas pari uutta leikkipuistoa! 


Käydään Helmin kanssa melkein joka päivä leikkipuistossa. Harmittaa kun ollaan omassa puistossa aina kahdestaan (tai Pekan vapaapäivinä kolmestaan). Helmi tykkää lapsista ja olisi mukavaa jos puistoon edes joskus sattuisi joku leikkikaveri. Eikö täälläpäin sitten käydä leikkipuistoissa? Enpäs tiedä. Ollaan käyty leikkipuistoissa myös kaupungin toisella puolella ja keskustassa. Siellä on onneksi sattunut samaan aikaan muita lapsia niin Helmillä on ollut leikkikavereita. :-) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡