torstai 21. heinäkuuta 2016

Tykkimäki-päivä

Oli niin nätti kesäpäivä että päätettiin tehdä retki Tykkimäkeen, huvipuisto kun sattuu olemaan melkein naapurissa. Helmi oli niin innoissaan että ei malttanut pysyä rattaissa, osa matkasta taittui siis jalan. Välillä oli mukava jäädä ihastelemaan ja poimimaan kukkasia.Perille päästyämme päätettiin ensimmäiseksi suunnata katsomaan kotieläimiä, koska se on Helmin mielestä toistaiseksi vielä kaikista kivointa mitä Tykkimäessä voi puuhata. Possu ja lampaat ihmetyttivät kovasti ja meidän suureksi yllätykseksi Helmi kuitenkin vähän pelkäsi lampaita, tai ei uskaltanut silittää niitä, varmaan lampaiden isolla koolla oli vaikutusta. Puput ja kanat sekä kukko kiinnostivat kotieläimistä eniten. Varsinkin pupujen syöttäminen oli Helmistä hurjan hauskaa. Jos en olisi allerginen eläimille, niin kyllä meille tollainen ihana pupu muuttaisi, hih. 


Kun kotieläimet oli nähty ja syötetty niin lähdimme tutkimaan ja katselemaan huvipuistoa. Näin pienen kanssa on mukava tehdä reissuja kun kaikki tekeminen on superkivaa ja kiinnostavaa. Helmi ihasteli korkeita, värikkäitä laitteita. Huvittaa oikein kun Helmi olisi halunnut kovasti mennä kaikkiin hurjiin laitteisiin ja välillä iski suuttumus kun jostain kumman syystä ei päästetty Helmiä menemään niihin, hih. Tietysti kun retkellä oltiin niin ostettiin vähän herkkujakin, Helmi maistoi hattaraa, mutta ei oikein malttanut syödä sitä. Pehmis oli enemmän Helmin mieleen ja neiti söikin jätskin ensimmäistä kertaa kokonaan ihan itse. Helmi voitti narunvedosta itselleen palloja, erittäin mieluinen yllätys, kun Helmi niin tykkää palloista. Helmi kävi tällä reissulla ensimmäistä kertaa huvipuistolaitteessa. Käytiin safariajelulla. Helmi vähän ihmetteli, että mitäs tämä oikein on, mutta katseli ympärilleen ja nautti maisemista. Katsottiin että Helmi pääsisi meidän kanssa Tykkimäessä ainakin 4 laitteeseen, täytyy seuraavalla kerralla ehkä kokeilla niitä.


Päivä oli kiva ja onnistunut, sääkin suosi meitä. Helmi oli reipas ja jaksoi hienosti taas reissussa. Helmi halusi vielä käydä kotimatkalla leikkipuistossa kiikkumassa ja kaakkimassa. Puistosta suunnattiinkin kotiin suomaisemaa ihaillen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡