keskiviikko 21. syyskuuta 2016

Suloisia lamppuja

Oi, ihana A Little Lovely Company! Olemme aloittaneet keräämään Helmille näitä A Little Lovely Companyn suloisia lamppuja, tutustuin lamppuihin ensimmäisen kerran viime talvena. Tällä hetkellä Helmillä on kolme ihanaa lamppua: pinkki jäätelölamppu, valkoinen jäätelölamppu ja niin kaunis valkoinen pilvilamppu. Meillä nämä lamput ovat olleetkin hitti, Helmi tykkää niistä todella paljon. Monen muunkin mielestä nämä suloiset lamput taitavat olla ihania, sillä ne ajoittain loppuvat (väliaikaisesti) verkkokaupoista. Olemme tilanneet meidän jätskilamput ja pilvilampun Miniones.fi.
Haluaisin kasvattaa tätä Helmin ihanaa lamppukokoelmaa. Valinnan varaa on, sillä lamppuja on monenlaisia: pilvi, tähti, kuu, aurinko, omena, päärynä, jäätelö (kahta erilaista mallia), kummitus, ananas, maitopullo ja keksi. Lamput ovat söpöjä ja ne toimivat hyvin yövaloina. Nämä lamput ovat turvallisia (ne eivät kuumene) ja ne sopivat myös leikkeihin. Lamput ovat mielestäni myös hyvän hintaisia, tällaisella kotiäidilläkin on varaa aina välillä ostella niitä. Ja jos ollaan oikein kiltisti, niin saattaa olla, että joulupukki tuo Helmille uusia lamppuja, hih. 

1 kommentti:

  1. Hei, noiden lamppujen on oltava poikkeuksellisen upeita, kun minäkin (jolla ei edes pikkuihmistä kotona asustele) niihin ihan täysillä ihastuin :D <3
    -Sande

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♡