maanantai 6. kesäkuuta 2022

Dinosynttärit

Juhlimme viikonlopuna meidän rakasta 1-vuotiasta. Mietimme mikä teema olisi hauska pienen pojan ensimmäisille kesäsynttäreille ja aika äkkiä teemaksi valikoitui dinot!


Dinosynttäreiden päävärit olivat vihreä ja ruskea. Niitä näkyi koristeissa ja leipomuksissa. Pekka teki juhliin taas mielettömän upean ilmapallokaaren. Pekka leipoi myös herkullisen suklaa-mansikkakakun ja pizzaa. Äitini eli synttärisankarin mamma teki juhliin mokkapaloja, dinokeksejä ja samanlaisia rinkulakeksejä mitä S-mamma on aiemmin perinteisesti tehnyt kaikkiin juhliin. Kiitos leipomuksista äiti. Tarjolla oli myös dinokarkkeja, popparia, Organix-keksejä, vesimelonia ja viinirypäleitä. ♡


Ilmapallokaaren lisäksi koristeina käytettiin dinofoliopalloa, numeropalloa, dinoviiriä, dinokaitaliinaa, dinokonfetteja, muovidinoja sekä dinopehmoleluja. Isommat dinopehmot on ostettu Ikeasta, pienempi talvella Tigerista, muovidinot prismasta.


Pieni mies pääsi ensimmäistä kertaa maistamaan kakkua. Se oli hyvää, mutta vähän erikoista. Oli kiva haukkailla myös vesimelonia. 



Olo on kiitollinen ja onnellinen meidän lähipiiristä, miten monet halusivat juhlia kanssamme meidän poitsun ensimmäistä syntymäpäivää. Poitsulla oli hauskat synttärijuhlat mistä jäi paljon ihania muistoja. ♡

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡