lauantai 3. joulukuuta 2022

Hiirien ihana ja tunnelmallinen joulutalo

Pappani tekemä vanha nukkekoti 90-luvulta muuttui ihanaksi ja tunnelmalliseksi joulutaloksi. Sinne muuttivat Mailegin suloiset jouluhiiret. 


Voi miten hauskaa oli askarrella nukkekotiin jouluisia somisteita savesta. Tein lahjapaketteja, karkkikeppejä, pipareita, piparkakkutalon, uunipellin, maljakon, kynttilöitä lumiukkokulhot, lumiukon, pienen kuusen ja tonttupatsaat. 
Virkkasin vihreän maton, peiton ja kaksi koria lipastoon. Ostin pari havukranssia, lyhdyn, pienen sängyn ja keinutuolin. Vihreä joulukuusi taloon löytyi tyttöjen lelulaatikosta. Pienellä budjetilla nukkekodista muuttui ihana ja tunnelmallinen hiirien joulutalo. 

Joulutalon päällä oleva lahjapakettivalonauha on ostettu muutama vuosi sitten Ikeasta. Sänky, pöytä, tuolit ja lipasto ovat myös Ikeasta. Olen vain tuunannut Ikean leikkikalusteet maalaamalla ne valkoisiksi. Takka on löytynyt isovanhempieni kotoa, arkku/laatikko lapsuudenkodistani. Kehto, keinutuoli ja lyhty on ostettu Sinellistä.

Voi miten paljon iloa ja riemua tämä ihana joulutalo on tuonut lastemme joulunodotukseen. On ollut hauskaa leikkiä sillä, asetella hiiriä tekemään erilaisia joulupuuhia kuten leipomaan pipareita, herkuttelemaan ja avaamaan lahjoja. Joulun jälkeen on nukkekodille mielessä jo uusia suunnitelmia. Kuulette niistä sitten myöhemmin. Täältä pääsette näkemään miltä nukkekoti näytti hurjan hauskana halloweentalona. Nyt on kuitenkin aika nauttia ihanasta joulutunnelmasta, hiirien joulutalosta ♡


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡