perjantai 30. joulukuuta 2022

Reissu Kuopioon

Olen niin onnellinen, kun tämä meidän Kuopion reissu toteutui. Miten hauskaa oli päästä nukkumaan hotellin lakanoihin. Meillä olikin tällä kertaa parvihuone, paljon tilaa leikkeihin. Meillä oli myös kaksi telkkaria, alhaalla ja ylhäällä. Ohhoh. Kaikista hauskinta hotellihuoneessa oli ehkä se, kun oli paljon erilaisia piilopaikkoja, kun perinteisesti leikimme piilosta. Olemme melkein aina hotellireisssuilla leikkineet piilosta, myös silloin kun olemme majoittuneet ihan pieneen huoneeseen. Kotonakin tykkäämme leikkiä piilosta.Ensimmäinen reissupäivä
Reissun päätarkoitus oli mennä tapaamaan Pekan isovanhempia, lasten isomummia ja ugulia. Olipa mukava nähdä pitkästä aikaa. Poitsu innoissaan käppäili pitkin asuntoa ja tutki kaikkia tavaroita, istui isomummin sylissä. V innoissaan höpötteli mm mitä oli saanut joululahjaksi ja mitä kerhossa ovat puuhailleet. H kertoi koulukuulumisia. Lapset söivät pipareita. Otimme kivoja kuvia muistoksi. 


Kävimme ulkoilemassa, kävelemässä ja ihastelemassa jouluvaloja. Lasten kohokohta oli varmaan käydä lelukauppa Partasella ostamassa joululahjarahoilla lelut. Tytöt valitsivat ihanan pehmeät Squishmallows pehmolelut, poitsulle ostimme puhuvan vtech auton ja lentokoneen. Menimme leikkimään kauppakeskus Minnan alakerrassa sijaitsevaan ilmaiseen leikkipaikkaan mikä oli todella kiva lumottu metsä erilaisine kivoine juttuineen. Olisin halunnut käydä Kaiku Kids lastenvaatekaupassa, mutta valitettavasti se oli ehtinyt mennä kiinni. 


Toinen reissupäivä
Aamupalan jälkeen suuntasimme Kuopion museoon. Siellä oli vaikka mitä nähtävää! Lapsia kiinnosti eniten erilaiset eläimet ja leikkihuone. Hauskaa, kun poitsu näki karhun, hän alkoi söpösti karjumaan. Olipa hauskaa myös törmätä museossa Kouvolalaiseen instatuttuun. Kiva kun tulit juttusille! 

Kävimme Brahenpuistossa leikkimässä ennen pitkää automatkaa sekä ikeassa pyörähtämässä. Sitten olikin aika suunnata kotia kohti. Kiitos Kuopio. Meidän aikataulu oli aika tiukka. Kuopio on kaunis ja tunnelmallinen kaupunki, siellä olisi ollut paljon muutakin koettavaa ja nähtävää. Saa nähdä mitä seuraavalla kerralla keksitään.


1 kommentti:

  1. Kiitoskun kävitte. Ugulista oli todella mukava nähdä teidät. Hän aina kaipailee lapsia. Hoitajille hän kertoi lapsista ja ihmetteli ihastuneena,miten vikkelä Leevi oli. Kesällä Kupio on vielä parempi:

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♡