sunnuntai 12. helmikuuta 2023

Hiirien ystävyydentalo

Tästä minun vanhasta, pappani tekemästä nukkekodista on tullut ihana koti mailegin hiirille. Siellä on aina kausittain vaihtuva sisustus ja tyyli. Nyt helmikuussa, ystävänpäivän lähestyessä siellä on lasten toiveesta ystävyyden ja rakkauden teema. Kivoja punaisia yksityiskohtia, paljon sydämiä.


Leikkasin huopakankaasta taloon pyöreän ja sydämen muotoisen maton, pari peittoa.

Askartelusavesta muovailin ja maalasin pari kakkua ja sydänkeksejä. Hyödynsin joulutaloon tekemiäni lahjapaketteja, kynttilöitä ja suklaalevyjä. 

Punaisesta kartongista leikkasin sydämiä koristeiksi. Näin sain taloon pienellä vaivalla näyttäviä, teemaan sopivia koristeita. Lopputuloksesta tuli kiva. Päätimme laittaa hiirien ystävyyden talon meidän muumilipastolle koristeeksi. Siinä on myös helppo aloittaa leikit, jos siltä tuntuu. Hiiret ovat jo puuhailleet talossa monenlaisia, ainakin herkutelleet ja antaneet toisilleen lahjoja. Hauskaa!

 
Täältä pääset katsomaan miltä hiirien halloweentalo näytti. Täältä taas pääset katsomaan miltä hiirien joulutalo näytti. Saa nähdä mitä kivaa me pääsiäiseksi keksitään, hih. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡