maanantai 13. helmikuuta 2023

Näin me olemme valmistautuneet ystävänpäivään

Me olemme valmistautuneet ystävänpäivään monella tapaa. Olemme askarrelleet ja ostaneet ilmapalloja. Somistimme muumihyllyä ja hiirien ystävyyden taloa. Ompelin lasten leikkeihin huopakankaasta sydänkeksejä ja kirjekuoria. Olemme katselleet/kuunnelleet lasten kanssa youtubesta ystävänpäivään liittyviä lauluja (esim super simple songs valentine's day lauluja, sekä Baby shark valentine's day lauluja). 



Askartelimme yhdessä söpöjä leppäkerttuja ystävänpäiväkorteiksi. Minä taas askartelin Marimekon sydänviirin serveteistä ja paperista, käyttäen apuna isoa sydänpiparkakkumuottia. Se on meidän kotiin sopiva koriste. Ostimme tigerista sydänvaahtokarkkeja, sydänilmapalloja ja hauskan love-foliopallon.

Hiirien ystävyyden talon somistaminen ja kuvaaminen oli taas hauskaa puuhaa. Mietin tuleeko muumihyllystä liian överi, mutta meidän mielestämme siitä tuli juuri kivalla tavalla ystävänpäivän teemaan sopiva. Tärkeintä on se miten paljon lapset siitä tykkäävät. Huomenna puhalletaan paljon sydänilmapalloja, leikitään, tanssitaan ja yhdessä herkutellaan. Tietysti myös muistamme läheisiä. Ihanaa ystävänpäivää! ♡



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡