perjantai 11. lokakuuta 2024

Kansainvälinen tyttöjenpäivä

Kansainvälinen tyttöjenpäivä.

Tiedän sen, että tytöillä on voimaa ja mahdollisuuksia. Haluan kasvattaa ja kannustaa tyttöjäni niin, että he voivat olla rohkeasti juuri sellaisia kuin ovat. Heiltä ei odoteta tai vaadita mitään sen perusteella, että he ovat tyttöjä.


Toivon että, kun lapseni tekevät elämässään valintoja ja päätöksiä, että he eivät mieti, epäröi tai pelkää tehdä jotain sen perusteella, että he ovat tyttöjä. Haluan olla heille hyvä esimerkki, ajatella ja toimia tasa-arvoisesti, me molemmat vanhemmat haluamme. Haluamme luoda lapsillemme vahvan pohjan sille, että he tietävät olevansa arvokkaita ja voivat haaveilla ja tehdä asioita ilman stereotypioita ja kliseitä, ilman odotuksia ja vihjailuja siitä, että "tyttönä sinun pitäisi tehdä tai olla näin" tai "tyttönä sinä et voi tehdä tai olla tätä".


Meillä ei ole tyttöjen ja poikien värejä, on vain värejä. Meillä ei ole tyttöjen ja poikien leluja, on vain leluja. Meillä ei ole tyttöjen ja poikien harrastuksia, on vain harrastuksia. Meillä ei ole tyttöjen ja poikien vaatteita, on vain vaatteita. Meillä ei ole miesten ja naisten ammatteja/töitä, on vain ammatteja/töitä. Tuemme lapsiamme siinä mikä heitä kiinnostaa ja kannustamme heitä luottamaan itseensä, tekemään ja olemaan niin kuin sydän sanoo. He voivat olla juuri sellaisia kuin ovat. Me rakastamme ja tuemme heitä aina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡