torstai 11. elokuuta 2016

Äiti ja Helmi samistelee

JES! Postiin ilmestyi kovasti odotetut pandavaatteet. Tilasin Metsolasta Helmille syysvaatteita, en voinut vastustaa tätä pandakuosia, varsinkin kun nämä ihanat vaatteet olivat alennuksessa. Metsolassa oli paljon kivoja vaatteita lapsille, mutta tämä äiti on ihastunut kaikkiin pandajuttuihin, hih. Väritykseltäänkin nämä olivat mieleeni, harmaa kun on lempivärini ja harmaa sopii yhteen kaikkien kanssa, eikä ole liian tumma. Ajattelin myös että vaikka vaatteet ovat melko värittömiä, niin tämä ihana pandakuosi tekee niistä kuitenkin lapsenmielisiä. Vaatteet ovat myös mukavan tuntusia yllä. Minä tiedän, koska ostin itsellenikin tätä kyseistä kuosia. 

Tämä on ensimmäinen kerta ku me Helmin kanssa samistelemme. Olin jo pitkään odottanut että löytäisin itselleni jotain vaatteita mitkä sopisivat yhteen Helmin vaatteiden kanssa. Tietysti kohtuudella, en halua että kuljemme koko ajan samoissa vetimissä, mutta joskus on kiva laittaa päälle samaa kuosia, söpöä eikö? Hih. Nämä ihastuttavat pandalegginsit löytyvät Helmiltä, mutta myös minulta ja ne ovat huippukivat. Tilasin Helmille myös mustavalkoisen pandamekon, joka on todella ihana, se odottaakin jo pääsyä seuraaviin juhliin. Tilauksen teossa oli hieman ongelmia ja jouduimme odottamaan tilaamiemme tuotteiden saapumista, mutta palvelu oli erittäin ystävällistä. He pahoittelivat kovasti ja saimme tilaamiemme tuotteiden lisäksi hyvityksenä harmaan t-paidan tällä samalla pandakuosilla, se sopii hyvin yhteen muiden tilaamiemme vaatteiden kanssa. Palvelusta siis iso plussa, asioin mielelläni uudestaan Metsolan verkkokaupassa.

Yllätyin siitä miten monet lastenvaatemerkit tekevät vaatteita myös aikuisille. Olen löytänyt monilta suomalaisilta merkeiltä legginsejä joita haluaisin tilata. Ihania legginsejä Metsolan lisäksi löytyy mm. näiltä merkeiltä: Vimma, Lumoan ja Melli EcoDesign. Olen legginsien suurkuluttaja, joten on ihanaa huomata, että myynnissä on persoonallisia ja kivoilla kuoseilla varustettuja legginsejä. Tämän kotiäidin täytyy välillä hillitä ostohalujaan, rahaa kun on rajallisesti, mutta aina silloin tällöin voi ostaa kivoja vaatteita taaperolle ja välillä hemmotella myös itseään. Luulen että samistelemme Helmin kanssa jatkossakin, hih. Minulla onkin käynyt hyvä tuuri tilatessani Helmille (ja myös itselleni) vaatteita. Melkein kaikki syksyksi tilaamani vaatteet ovat olleet alennuksessa, osa -60%, -50% tai -20%. Näin olen saanut mahdutettua budjettiini laadukkaita ja tyylikkäitä lastenvaatteita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡