lauantai 13. elokuuta 2016

Porukalla Tykkimäessä

Helmin mamma ja pappa (minun äiti ja iskä) vei meidät tällä viikolla huvittelemaan Tykkimäkeen. Heille tämä olikin aikamoinen elämys, sillä he olivat käyneet huvipuistossa viimeksi kun minä ja veljeni olemme olleet lapsia, eli ehkäpä noin 10-15 vuotta sitten. Tämä oli meidän perheen toinen reissu Tykkimäkeen tänä kesänä.


Ensimmäiseksi suunnattiin katsomaan kotieläimiä, kun Helmi niin tykkää eläimistä. Ennen sitä kuitenkin mamma halusi tarjota Helmille pelin ongintaan. No mehän ongimme ja saimme kassin mikä sisälsi pienen Kerttu-sammakon. Siitä tulikin Helmille tärkeä ja Helmi pitikin sitä kauan aikaa sylissään. Kotieläimistä kiinnostivat eniten kanat, kukko ja puput. Helmi syötti pupuja ja katsottiin kun mamma silitti possua. Jostain kumman syystä possu ei mennyt lähellekään pappaa...ei mikään ihme että possu pelkäsi lihakauppiasta, hih.


Isi, mamma ja pappa kävivät lunastamassa ilmaiseksi saadut kahvilipukkeet ja ostettiin Helmille pillimehua. Pidettiin pieni tauko ja istuskeltiin katsomassa pyöriviä laitteita. No siitä sitten narunvetoon, Helmille lisää lelusia. Helmi voitti narunvedosta lautapelin ja lennokin. Minulle suureksi yllätykseksi vanhempani kustansivat minulle 10 eurolla minikorispeliin palloja, haha. Siinä sitten viskelin palloja vanhasta tottumuksesta ja voitin Helmille lisää leluja ja itselleni sandaalit. :'D
No kun kerran huvipuistoon oltiin tultu niin täytyihän sitä ostaa hattaraa. Edellisellä kerralla Helmille ei hattara maistunut, mutta nyt maistui senkin edestä. Hattara oli tosi iso, meitä oli viisi emmekä meinanneet jaksaa syödä kaikkea, se oli tosi makeaa. Samalla kun pappa osti meille hattaraa niin pappa osti myös pari laitelippua. Täytyyhän sitä laitteissa käydä kun ollaan huvipuistoon tultu. Itse en pysty menemään mihinkään pyöriviin laitteisiin, mutta onneksi Pekka kuitenkin pystyy. Pekka vei Helmiä teekuppeihin ja heppakaruselliin. Minua jännitti sillä en tiennyt miten Helmi suhtautuu, onko siitä hauskaa, jännittävää vai jopa pelottavaa. Aluksi Helmiä laitteissa hurjastutti, mutta lopulta tuli hymyäkin ja hauskaa oli. Lopuksi mentiin vielä leikkipuistoon kiikkumaan, kiipeilemään ja katsomaan sorsia. Sitten vielä pappa tarjosi meille jätskit ja sitten olikin aika lähteä kotiin päin, sillä huvipuisto oli sulkeutumassa. 


Kiitos kivasta päivästä, meillä oli todella hauskaa, Helmillä varsinkin. Oli hauskaa katsella pyöriviä, ja värikkäitä laitteita, syödä herkkuja, nähdä eläimiä + paljon muuta mukavaa. Illalla Helmi leikki uusilla leluilla, paijasi kissaa ja kulki ankka ja käärme käsissään. Välillä Helmi kuljetti uutta sammakkoa ees taas. Kesä rupeaa vetelemään viimeisiään, ainakin säätiedotuksen perusteella. Onneksi saimme vielä nauttia kivasta, aurinkoisesta kesäpäivästä hyvässä seurassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡