maanantai 14. marraskuuta 2016

Ihania vaatteita ja diy maja

Oletteko huomanneet miten ihania lastenvaatteita Lindexillä on myynnissä? Mummi osti Helmille lokakuussa Lindexiltä kauniita mekkoja, legginsejä ja sukkia. Nämä ovat niin ihania, lapsenmielisiä ja ne miellytävät äidinkin silmää. Vaatteissa on kauniita syksyn ja talven värejä sekä kiva eläin/metsäteema. Nämä ovat olleet ihan lemppareita niin Helmin kuin äidinkin mielestä. Kävimme itsekin Lindexillä ja mukaan tarttui ihanat popparihousut ja popparimekko, käytämme niitä Helmillä yökkärinä. Nämä kaikki vaatteet ovat sopivan isoja ja mukavan tuntuisia Helmin päällä, kaiken lisäksi vielä edullisia. 











Olemme Pekan kanssa tehneet Helmille ihanan majan! Selailimme netissä ja etsimme Helmille majaa/telttaa, kuitenkin tuloksetta. Majoja/telttoja kyllä löytyy, mutta ne olivat mielestäni väärän värisiä, joko liian isoja tai pieniä ja liian kalliita. Siitä se ajatus sitten lähti, "tehdään itse". En ole yhtään "tee se itse tyyppiä", mutta ajatus tehdä juuri sellainen maja, joka olisi meille sopiva, houkutteli. Pekka on taitava nikkaroimaan, joten tiesin, että hän osaa kyllä tehdä majan ja vaikka itse en osaa ommella niin lähipiiristä löytyy onneksi useita ompelutaitoisia. Tämä maja on ollut mukava projekti, joka  muutaman mutkan kautta saatiin valmiiksi. Olemme Pekan kanssa maalanneet puuosat, Pekka kokosi majan ja mamma ompeli majan kankaan, minä laittelin sitten kankaan paikoilleen. Maja on juuri sopivan kokoinen olkkariin ja majan hyvä puoli on myös se, että sen saa helposti taiteltua kasaan. Säästettiin todella suuri summa rahaa tekemällä itse. Kangas on ostettu Ikeasta ja puuosat maksoivat muutamia euroja, valkoista maalia meillä oli entuudestaan. Majasta tuli tosi hieno! Helmillä on syntynyt majassa jo monet kivat leikit. Siellä ollaan koko perhe köllötelty ja Helmi usein meitä komentaakin "majaan täältä". Minusta on kiva, että Helmillä on olohuoneessa ihana, kiva leikkipaikka, joka on myös äidin makuun. 





2 kommenttia:

  1. Voi Helmi - pieni ihanuus! <3
    Tuo maja jäi visiitillä näkemättä, esittelettehän sen mullekin ens kerralla, kun tuun kylään :) :) Varmasti mainio leikkipaikka! :)
    -S

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpä! Joo toki :-) Pekka vielä vähän paranteli tuota majaa. Huomenna se on taas pystyssä!

      Poista

Kiitos kommentistasi ♡