tiistai 29. marraskuuta 2016

Lapsen Maailma + arvonta

Sain mahtavan tilaisuuden tehdä yhteistyötä Lapsen Maailma -lehden kanssa. Postaus sisältää kivan arvonnan.


Mikä Lapsen Maailma? Lapsen Maailma on visuaalisesti kaunis lehti, joka käsittelee tärkeitä asioita: lasten ja nuorten kasvatusta sekä asiaa lastensuojelusta. Lehti sisältää myös tarinoita mielenkiintoisista henkilöistä ja erilaisista perheistä. Lapsen Maailma -lehteä kustantaa Lastensuojelun Keskusliitto ja lehden tuotto menee Keskusliiton toimintaan. Lehti ilmestyy 11 kertaa vuodessa. Jos haluat tietää lisää, niin klikkaa www.lapsenmaailma.fi Lapsen Maailma -lehden löytää myös Facebookista, Instagramista ja Twitteristä. 


Olen kestotilannut Lapsen Maailma -lehteä jo viisi vuotta. Tutustuin lehteen opiskellessani kasvatusalaa.  Valmistumiseni jälkeen ehdin olla työelämässä pari vuotta (ennen kuin minusta tuli äiti) ja lehti kulki mukanani myös silloin. Koen lehden hyödylliseksi ja lukemalla olen oppinut  paljon uutta.  Lasten asiat, kasvatus, koulunkäynti ja lasten hyvinvointi ovat aina kiinnostaneet minua. Mutta nyt kun olen äiti ihanalle pienelle tytölle, niin nämä asiat kiinnostavat vielä enemmän ja ne tuntuvat nyt henkilökohtaisilta.


Lapsen Maailma -lehdessä on paljon hyviä kirjoituksia, kuten esimerkiksi : mielenkiintoiset kuukauden henkilöt, monipuolinen tietotulva,  tärkeää asiaa sisältävä tutkittua tietoa osio ja lopussa Sami Parkkisen ottama kaunis kuva lapsen/nuoren harrastuksesta, muotokuva. Olen lehteä lukemalla oppinut lisää erilaisista perheistä, erityislapsista,  lastensuojelusta sekä saanut lisätietoa kasvatusasioihin. 
Pidän valokuvaamisesta ja valokuvista. Lehden visuaalinen ilme tekee minuun vaikutuksen. Kansikuvat ovat niin kauniita, taiteellisia ja niissä on jotenkin satumainen fiilis. Lehti on muutenkin täynnä kivoja inspiroivia kuvia.Olen viihtynyt lehden parissa ja toivon että sinäkin viihdyt. Järjestämme Lapsen Maailma  -lehden kanssa kivan arvonnan. Yksi lukijoistani voittaa itselleen Lapsen Maailma -lehden 6kk:n määräaikaisen lehtitilauksen. Mahtava tilaisuus voittaa mielenkiintoista lukemista puoleksi vuodeksi!


Näin osallistut arvontaan:

- Kerro miksi haluaisit voittaa tai mikä Lapsen Maailma -lehdessä kiinnostaa sinua. 

- Arvonta on voimassa kaksi viikkoa eli 29.11-13.12.2016. Ilmoitan voittajan tämän postauksen loppuun keskiviikkona 14.12. 

Onnea arvontaan! :-) 

22 kommenttia:

 1. Lehti vaikuttaa mielenkiintoiselta.

  VastaaPoista
 2. Mulle ei tällä hetkellä tule mitään lehteä ja tämä vaikuttaisi sopivalta minulle.

  VastaaPoista
 3. Antaisin tyttärelleni luettavaksi, ensimmäinen lapsi ja kolme bonus lasta, varmasti olisi paljon hyödyllistä luettavaa.

  VastaaPoista
 4. Lehti vaikuttaa laadukkaalta ja erityisesti kuvat kiehtovat. :)

  saraana.makela@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Työskentelen lasten kanssa ja olen joskus lukenutkin kyseistä lehteä eli kiinnostaa! hippu(at)outlook.com

  VastaaPoista
 6. Iso plussa siitä että lehti vaikuttaa siltä että se ei ole täynnä pelkkää hömppää. Ja tosiaan kuvat ovat kauniita ja harkitun näköisiä. :)

  Pinkku


  VastaaPoista
 7. Lehti vaikuttaa olevan kuin minulle tehty! :) Kahvikupposen ja tämän lehden seurassa tyttären päikkäriaika hujahtaisi ohi tuossa tuokiossa! :D

  VastaaPoista
 8. Lehti hyvillä kuvilla ja laadukkaalla tekstillä kiinnostaisi kovasti, jostain syystä tämä oli minulle ihan uusi tuttavuus. :) heidi.moisio@hotmail.com

  VastaaPoista
 9. Meillä on kotona kaksivuotias ja toinen on tulossa... Esikoisen synnyttyä huomasin, että lapset ja lapsiin liittyvät asiat tulivat valtavan tärkeiksi ja kaikki niihin liittyvä kiinnostaa kovasti!
  minkamaaria@suomi24.fi

  VastaaPoista
 10. Kotona 1-vuotias poika, joten lapsen maailma kiinnostaa sillä se on ajankohtainen elämässäni :)
  anna_88@luukku.com

  VastaaPoista
 11. Työn puolesta kiinnostaa,kun on muutakin kuin hömppää tossa lehdessä. Ja tietty omien lastenkin takia kiinnistaa lukea lapsiin liittyvistä aiheista :)
  miratuulia@hotmail.com

  VastaaPoista
 12. Voi tämä lehti on jäänyt jotenkin ihan minulta huomaamatta! Siitä olisi varmasti minulle paljon hyötyä niin kotona kuin töissäkin!
  jasminella82@ gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnea Jasminella, olet voittanut itsellesi Lapsen Maailman 6kk määräaikaisen lehtitilauksen! Lähettäisitkö minulle sähköpostiini www.laurahassu@gmail.com yhteystietosi, niin saadaan lehdet sinulle tulemaan :-)

   Poista
 13. Tämä lehti vaikuttaa fiksulta ja mielenkiintoiselta. Myös työni puolesta voisi sopia minulle

  VastaaPoista
 14. Mulla on kouluikäinen poika ja tämä lehti vaikuttaa siltä että siellä vois olla juttuja isommista lapsistakin.kiinnostaa!

  VastaaPoista
 15. Kolmen pienen tytön äitinä tämä lehti kiinnostaisi kovasti! En oo aikaisemmintähän lehteen törmännykkään... mehtamiehenmuusa@gmail.com

  VastaaPoista
 16. Antaisin tämän palkinnon lahjana hyvälle ystävälleni, joka on myös kummipoikani nuori äiti! :)
  anna.bbrander@gmail.com

  VastaaPoista
 17. Antaisin lehden lahjaksi siskolleni, jolla on lapsia :) emppu_98@windowslive.com

  VastaaPoista
 18. Nyt vasta huomasin tämän.Työskentelen lasten parissa ja minulla 3 ihanaa tytärtä. Lehdessä olisi varmaan paljon mielenkiintoista luettavaa. Kuvat on kauniin näkösii.��

  VastaaPoista
 19. Lasten terveydenhoitotyön teorian ja harjoittelun alkaessa ensivuonna, tämä lehtitilaus täydentäisi varmasti omaa tietopohjaa ja antaisi uusia näkökulmia lasten maailmasta. Näyttää antoisalta ja mielenkiintoiselta lehdeltä. Opiskelijana puolestaan ei ole varaa paljolti tilailla mitään, joten olis ihana joululahja. :)

  minna1995@gmail.com

  VastaaPoista
 20. Vaikuttaa mielenkiintoiselta ka olen kahden pojan äiti mukana .
  ounastiina@luukku.com

  VastaaPoista
 21. Arvonta on päättynyt ja voittaja on selvillä. Lapsen Maailman 6kk määräaikaisen lehtitilauksen itselleen voitti Jasminella, onnea! :-) Lähettäisitkö Jasminella minulle sähköpostiin yhteystietosi, ni saadaan sitten lehdet sinulle tulemaan. Eli www.laurahassu@gmail.com . Kiitos kaikille osallistuneille <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♡