perjantai 25. syyskuuta 2020

Katariinan meripuiston uusi muumipuisto

Kävimme Kotkassa Katariinan meripuistossa. Oli ihana taas fiilistellä merta, ulkoilla kauniissa maisemissa ja mennä leikkimään uuteen muumileikkipuistoon.
Viimeksi kävimme täällä keväällä, kun oli melko kylmää, kirsikkapuut kukkivat ja muumileikkipuisto oli vielä rakenteilla. Nyt saimme nauttia kauniista, lämpimästä syyspäivästä, ihmetellä puissa olevia kirsikoita ja uutta valmista muumipuistoa!
H löysi melkein heti lapsia kenen kanssa leikkiä ja tutkia muumitaloa. Sitä ennen olimme yhdessä tutustuneet muumileikkipuistoon. Tytöt menivät sinne juoksujalkaa ja V totesi vaikuttuneena "vau". Hauskaa miten yksi muumitalo kiipeily/liukumäki paikka tekee lapsiin niin suuren vaikutuksen ja saa mielikuvituksen heräämään. Oli ihana seurata tyttöjen kivoja leikkejä. 

Ulkoilun jälkeen kyläilimme H:n kummin luona katsomassa heidän upeaa taloprojektia. Oli muutenkin kiva nähdä ja vaihtaa kuulumisia. Tytöt keksivät raksallakin tekemistä ja heistä oli hauskaa mm. nähdä orava hyppimässä naapurin aidalla. Kunpa lapset osaisivat tulevaisuudessakin huomata kaikkia tälläisiä pieniä kivoja juttuja. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡