tiistai 15. syyskuuta 2020

Tyttöjen syksyiset vaatteet - Uusia, vanhoja ja alesta ostettuja

Syksyn lastenvaatedropit ovat lemppareitani, ehkä neutraalin värimaailman takia. Ehkä myös siksi, että syksyisin haluan löytää uusia kivoja juttuja, että kesän loppuminen ei tuntuisi niin haikealta. Syksyllä tulee käytyä vaatekaappeja läpi ja näin myös huomaa helpommin tarvetta uusille vaatteille. Ja varsinkin meidän kaksivuotias on kasvanut hirmuisesti eivätkä kaikki keväällä mahtuneet pitkähihaiset enää ole sopivia.


Meidän kaksivuotiaan ja viisivuotiaan syksyiset vaatteet ovat joko uusia, vanhoja, lahjaksi saatuja tai alelöytöjä. Tykkään tukea suomalaisia yrityksiä. Uusista dropeista ei yleensä tule montaa uutta vaatetta ostettua, koska kotiäidinbudjetti ei riitä eikä tarvetta ole kerralla niin monelle vaatteelle. Tämän syksyn dropeista olen ostanut V:lle Metsolan oravapaidan ja H:lle Gugguun "brown sugar" värisen mekon (siitä H tykkää todella paljon). Yhteistyönä Martinexilta olemme saaneet ihania syksyisiä muumimekkoja. Muut vaatteet ovat joko viimevuotisia, sukulaisilta lahjaksi saatuja tai kesällä alesta ostettuja. 

92-98cm

110-116cm

Yleensä ostan lapsille yhtä kokoa isompia vaatteita. Ne ovat mukavan väljiä ja menevät lapsen käytössä mahdollisimman pitkään. Minusta on hauska pukea vaatteita vähän sesonkien mukaan (vaikka ei aina eikä jokapäivä). Jokaisessa vuodenajassa on omia hyviä puolia ja värejä. Syksyllä on kiva pukea lapsia ruskan sävyihin, joulun alla punaiseen, talvella tummempiin sävyihin ja keväällä/kesällä enemmän väreihin ja kuoseihin. Tietenkin lapset saavat myös itse vaikuttaa vaatteisiinsa ja mitä haluavat ostaa/pukea. Ja vaikka on kausittain kiva miettiä erilaisia värejä,niin tietenkin lasten kaikki vaatteet ovat käytössä ympäri vuoden. Halusin tähän postaukseen koota vain syksyisiä suosikkeja.


Kuopuksen lempiväri on vaaleanpunainen ja punainen, esikoisella keltaisen sävyt. Siksi minusta on kiva, että heidän vaatekaapeissaan on myös sellaista vaatteita. Lapset tykkäävät todella paljon muumeista ja siksi heiltä löytyy aina joitakin muumivaatteita, osa on tullut Martinexilta yhteistyönä, mutta monia ihania vaatteita olen ostanut myös itse.

Mainio (2019) - Kaiko - Martinex - Omin - Metsola- Metsola - Metsola

Mainio (2019) - Kaiko (2019) - Martinex - Koko Noko (2019) Gugguu - Omin

Kun esikoinen oli pieni en olisi voinut kuvitellakaan pukevani lapsia ruskeansävyisiin vaatteisiin. Mutta viimevuosien aikana mieleni on muuttunut, luonnolliset värit kiehtovat ja näyttävät minusta kauniilta, erityisesti syksyisin. Vaikka olen huomannut ruskeansävyjen kauneuden, niin tykkään edelleen myös muista väreistä ja siksi lastenvaatekaapeista löytyy kaikenvärisiä vaatteita. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡