keskiviikko 30. syyskuuta 2020

Syyskuu 2020

Toivoin, että syyskuu olisi lempeä, lämmin ja aurinkoinen. Ihanaa, että toiveeni toteutui. Syyskuu meni tosi nopeasti. Ehkä siksi, koska meillä oli paljon kivaa tekemistä. 


Teimme kivoja pieniä reissuja. Olimme yhden viikonlopun Kuopiossa, vierailimme Pekan isovanhempien luona. Kävimme Kotkassa Katariinan meripuistossa ja tyttöjen tädin luona kyläilemässä. Teimme myös syksyisen mökkireissun, se oli rentouttavaa ja mukavaa. Lasten kanssa on tehty myös pienempiä retkiä kirjastoon, leikkipuistoihin ja lähimetsään.


Pääsin syyskuun alkupuolella ottamaan  tunnelmallisia masukuvia ihanista tulevista vanhemmista. Minun ensimmäinen raskauskuvaus! Kuvista jää varmasti heille ihania muistoja. Syyskuun aikana pääsimme pikaisesti näkemään myös pari suloista vauvaa, ihania pieniä tuhisijoita. Tytöt ovat vauvoista innoissaan, odottavat että pääsevät enemmän hoivaamaan niitä ja niin minäkin, hih.


Syyskuussa olemme käyneet pari kertaa poimimassa auringonkukkia ja niistä on ollut meille iloa moneksi viikoksi. Kiitos kaikille viljelijöille! Ihanaa, että täällä Kouvolassa on ollut auringonkukkapeltoja mistä on luvan kanssa saanut käydä poimimassa kukkia.


Syyskuussa Aila-myrskyä ihmeteltiin, oli tosi hurja tuuli. Palomiehet kävivät kaatamassa meidän talon vieressä olevan puun mikä oli katkenneena kallellaan toista puuta vasten. Onneksi se puu ei kaatunut meidän taloa päin eikä vahinkoja tullut. Lapsista oli jännittävää ja mielenkiintoista seurata ikkunasta palomiesten työskentelyä.


Pääsin viettämään omaa aikaa ystäväni kanssa. Kävimme auringonkukkapellolla, Kymijoen rannalla ja ostoksilla. Oli mukava olla vaan ja jutella rauhassa. Meillä on ollut Pekan kanssa treffipäiviä, spessua aikaa yhdessä, ihan kahdestaan.


Olimme laskeneet päiviä milloin Disney + pääsee katsomaan. Olemme olleet suoratoistapalveluuun tosi tyytyväisiä, mutta minua harmittaa, kun Ankronikkaa ei ole suomeksi puhuttuna. Toivottavasti se vielä jossain vaiheessa tulisi! Olemme katselleet jo monia elokuvia ja muutamia sanojakin. Tästä syksystä ei voi tulla tylsä.


Omenapuut notkuivat omenoista, Pekka leipoi omenapiirakkaa ja äitini teki tuttuun tapaan meille mehua. Olemme päässeet jo vähän ihastelemaan ruskaa. Se on joka vuosi yhtä vaikuttavaa ja kaunista, kun luonto vaihtaa väriä. Kivoja syksyisiä juttuja. Lokakuussa, kun ruska on kauneimmillaan teen varmaan tuttuun tapaan tänne blogiin ruskapostauksen. Suunnitelmissa on nimittäin tehdä pari kuvausreissua täällä Kymenlaakossa. 


Odotan lokakuuta innoissani, silloin luvassa on kivoja ja mielenkiintoisia juttuja. Mm. muutamien läheisten syntymäpäiviä, yksi viikonloppureissu ja tietenkin halloween! Myös lempparijuhlapyhäni joulu tulee koko ajan lähemmäksi. Ensimmäiset lahjat jo ostettu ja joulua muutenkin mietitty. Kiitos syyskuu, tervetuloa lokakuu.


Tässä vielä linkit kaikkiin syyskuun postauksiin:


Syyskuu 2020

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡