torstai 1. lokakuuta 2020

8 Faktaa minusta

Bloggaajakollegani Nyytin matkassa Salla haastoi minut aiemmin instagramissa kertomaan 8 faktaa itsestäni. Ajattelin kertoa nämä faktat myös täällä blogissa. Aluksi tuntui vaikealta  miettiä faktoja vain minusta, mutta tälläisiä juttuja keksin:


1. Nimeni on Laura ja lempinimeni Hassu. Lempinimeni on aikoinaan tullut siitä, kun tyttönimeeni on lisätty yksi kirjain. 90-luvulla syntyneitä Lauroja on aika paljon, varsinkin nuorempana oli kiva erottua joukosta omalla spessulla lempinimellä.

2. Olen aina tiennyt haluavani perheen ja toivonut, että saisin useamman lapsen. Koen, että minulla on iso hoivavietti ja pursuan rakkautta. Se on vaikuttanut myös ammatinvalintaani, ennen kotiäitiuraa työskentelin lasten parissa.


3. En omista korkokenkiä enkä housuja (paitsi ulkoiluhousut). Tykkään pukeutua mekkoon/tunikaan, legginseihin ja mataliin kenkiin.

4. En meikkaa, mutta saatan taivuttaa ripsiä ja lakata kynsiä

5. Olen koukussa coca-colaan ja mehujäihin


6. Saatan olla isossa porukassa ujo, arka tai hiljaisempi, mutta tuttujen kesken aikamoinen hölösuu. Keksin helposti jutunaiheita.

7. Ahdistun/murehdin herkästi, mietin liikaa, jännitän uusia asioita ja ajoittain kärsin unettomuudesta. Onneksi nykyään jo vähän paremmin osaan olla itseni kanssa, käsitellä asioita ja tuntemuksiani.

8. Vastoinkäymiset elämässä ovat vahvistaneet sitä, että osaan olla kiitollinen pienistäkin asioista. Haluan ajatella positiivisesti ja löytää jokaisesta päivää jotain hyvää. Minulla on ihana perhe ja lähipiiri. Tykkään elämästäni, vaikka aina ei helppoa olekaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡