maanantai 26. lokakuuta 2020

Meidän syysloma

Meillä tytöillä oli viime viikolla syysloma, ei ollut eskaria eikä perhekerhoa. Oli ihanaa nauttia kiireettömistä aamuista, saimme nukkua pitkään ja olla rennosti. Pekallekin sattui lomalle onneksi kolme vapaapäivää, niin meillä oli aikaa olla myös yhdessä perheenä.Kysyimme mitä H haluaisi syyslomalla tehdä. Hän ehdotti, että tekisimme jonkun pienen reissun. Ajeltiin Lahteen Launeen perhepuistoon missä oli paljon kivaa tekemistä. Toinen toive oli ostaa pehmolelut. Molemmat tytöt valitsivat söpöt pienet kissapehmot.
Näimme V:n kummeja ja tyttöjen S -kummia. Tytöt olivat leikkimässä mammalla ja papalla sekä mummilla ja ukilla. Pääsimme lomalla myös ihastelemaan ja sylittelemään suloista pientä vauvaa! Se oli varmasti meille kaikille yksi loman kohokohdista. 


Loman aikana saimme kokea myös ensilumen (siitä lisää täällä). Harmi, että lunta tuli vähän ja se suli nopeasti pois. Lapset ottivat kuitenkin vähäisestäkin lumesta kaiken ilon irti! 


Ennen kuin loma loppui halusimme vielä viettää aikaa yhdessä, nauttia luonnosta ja retkeillä. H:n  toiveesta suuntasimme taas Hiidenvuorelle, lapsista oli hauskaa kiipeillä ja ihastella maisemia, näimme myös yhden leppäkertun. 
Koska Hiidenvuorelta lähtiessämme olimme melko lähellä mökkiä, kävimme vielä siellä katsomassa mammaa ja pappaa, saunomassa ja syömässä! Tietty myös leikittiin yhdessä. Aika kiva loman lopetus. ♡


Kaikki olimme loman tarpeessa. Oli ihanaa olla yhdessä, nähdä läheisiä, nukkua pitkään, tehdä pieniä retkiä, leikkiä, pelata, ulkoilla metsässä, mökkeillä, katsoa elokuvia, piirtää ja maalata. Meillä oli meidän näköinen kiva kiireetön loma. ♡

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡